Kinderopvang Ridderkerk

Yes! Kinderopvang Ridderkerk: goed geregeld

In Ridderkerk is Yes! Kinderopvang Ridderkerk dé aanbieder van kinderopvang. In nauwe samenwerking met het onderwijs biedt Yes! Kinderopvang Ridderkerk:

 

Peuterspeelgroep ook mogelijk met kinderopvangtoeslag!

Op de peuterspeelgroep stomen we de kinderen van 2 tot 4 jaar spelenderwijs klaar voor de stap naar de basisschool. In Ridderkerk heeft Yes! Kinderopvang ook een peuterspeelgroep met christelijke identiteit. De peuteropvang valt onder de Wet Kinderopvang, waardoor u gebruik kunt maken van de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst en u dus uiteindelijk zelf minder betaalt. Voor ouders die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag, heeft Yes! Kinderopvang Ridderkerk ook enkele subsidieplekken op de peuterspeelzaal Ridderkerk. 

 

BSO voor de kinderen van alle basisscholen 

De kinderen van alle basisscholen in Ridderkerk en omstreken genieten met volle teugen voor en na schooltijd op de buitenschoolse opvang. Op de voorschoolse opvang beginnen ze in alle rust aan de dag. Vervolgens komen ze na schooltijd naar de Yes! BSO om samen met hun BSO vriendjes en vriendinnetjes mee te doen aan allerlei gezellige actieve, sportieve, culturele, creatieve en educatieve activiteiten. 

 

Buurtsport

Yes! Kinderopvang Ridderkerk is groot voorstander van samen spelen. Daarom zijn wij erg blij met de buurtsportlocaties Ridderkerk. Daar spelen de kinderen van Yes! buitenschoolse opvang Ridderkerk, maar ook de kinderen uit de buurt. De kinderen uit de buurt zijn de vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes en schoolgenootjes van de BSO kinderen. Het is heerlijk dat ze na schooltijd samen kunnen spelen, ongeacht of ze gebruikmaken van Yes! buitenschoolse opvang Ridderkerk. Yes! Kinderopvang is namelijk ook buitengewoon betrokken bij de omgeving van de kinderen en ouders!    

 

Met of zonder opvang in de schoolvakanties

Komt uw kind in de schoolweken naar de naschoolse opvang of buitenschoolse opvang (voor en na schooltijd), dan kunt u bij Yes! Kinderopvang Ridderkerk kiezen of uw kind ook in de schoolvakanties naar de BSO komt. De vakanties hebben altijd onze speciale aandacht; dan is het altijd een beetje feest bij Yes! Kinderopvang Ridderkerk. In de vakanties trekken we er erg vaak opuit. We ondernemen de leukste dingen en beleven de meest fantastische avonturen. We gaan naar speeltuinen en educatieve instellingen in Nederland, organiseren sportieve activiteiten en maken heerlijke dingetjes die we vervolgens lekker opeten. Gunt u uw kind ook deze heerlijke vakantieactiviteiten? Dat kan al vanaf 7 vakantieweken per jaar! 

 

Voor kinderopvang in Ridderkerk moet u dus bij Yes! Kinderopvang zijn! Maak [hier] vandaag nog een afspraak voor een kennismaking en/of rondleiding of vraag een offerte aan. Het verplicht u tot niets!