Kinderopvang Heerjansdam

Yes! Kinderopvang Heerjansdam: natuurtuin in het RaJuBiBos

In het RaJuBiBos vindt u Yes! Kinderopvang Heerjansdam. Daar profiteert u van de exclusieve mogelijkheden en unieke extra’s van Yes! Kinderopvang. De enorme natuurtuin is een feest voor alle kinderen. In de moestuin tuinieren ze erop los. Voor alle opvangsoorten bent u hier aan het juiste adres.

 

Vakantieopvang Heerjansdam

Tijdens de schoolvakanties is het één groot feest. We trekken er dan graag opuit en organiseren allerlei leuke excursies en uitstapjes. Als we op de locatie blijven, vermaken we ons ook uitstekend met uitdagende activiteiten. Natuurlijk eten we dan verschillende lekkere dingen en maken we er een gezellige topdag van! 

 

Leren zwemmen in BSO-tijd

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen in BSO-tijd hun zwemdiploma halen. Erg leuk voor de kinderen en heel handig voor de ouders. Yes! Kinderopvang Heerjansdam verzorgt het vervoer. De kinderen zwemmen bij Capital Sports in Zwijndrecht, een klein chloorvrij zwembad. 

 

Kinderdagverblijf Altijd welkom: ook handig als opa en oma even niet kunnen oppassen 

Vijf dagen welkom op het kinderdagverblijf en slechts drie dagen betalen? Dat kan alleen bij Yes! Kinderopvang. Ook Yes! Kinderopvang Heerjansdam hanteert hiervoor het lage basisuurtarief. U kunt de kinderen brengen en halen wanneer het u uitkomt. Ideaal als opa en oma tijdelijk niet kunnen oppassen door gezondheidsproblemen of omdat ze op vakantie zijn. Met Altijd welkom hebben ouders nooit meer een oppasprobleem. 

 

Kinderdagverblijf Vrije keus: kies uw weken en uren, uiteraard voor het lage uurtarief      

Gaat u wel eens op vakantie? In het voorjaar, najaar, winter en/of zomer? Dan heeft u wellicht geen 52 weken opvang nodig! Bij Yes! Kinderopvang Heerjansdam kiest u zelf welke en hoeveel weken opvang u per jaar nodig heeft, met een minimum van 40 weken per jaar. Werkt u en/of uw partner flexibel en/of gedeeltelijk thuis? Dan heeft u misschien geen opvang van 7:30 tot 18:00 uur nodig. Met Vrije keus brengt u uw kindje tussen 7 en 11. Ophalen kan steeds vanaf 7 uur na de brengtijd. U betaalt alleen voor de uren en weken die u kiest. Uiteraard betaalt u niet een extra hoog uurtarief, maar gewoon het lage basistarief.     

Voor kinderopvang in Heerjansdam moet u dus bij Yes! Kinderopvang zijn! Maak vandaag nog een afspraak voor een rondleiding in het RaJuBiBos.