Kinderopvang Ambacht

Welkom bij Yes! Kinderopvang Ambacht: het beste voor kinderen en ouders!

Zoekt u eigentijdse kinderopvang? Moderne mogelijkheden tegen scherpe prijzen? Opvang in een vertrouwde en veilige omgeving waar uw kind zich optimaal vermaakt en ontwikkelt? Dan is Yes! Kinderopvang Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht dé plek waar u en uw kindje zich snel thuis zullen voelen. Wij verenigen het beste voor kinderen met het beste voor ouders, en daar kunt u van profiteren! U bent van harte welkom bij de diverse opvangsoorten van Yes! Kinderopvang Ambacht:

 

Scherp geprijsde tarieven

Yes! Kinderopvang in Hendrik-Ido-Ambacht verenigt het beste voor kinderen met het beste voor ouders, opa’s en oma’s. Waarom? Omdat wij buitengewoon betrokken zijn bij uw kind(eren), u en uw omgeving. Wij zijn er voor u! Daarom geen hoge uurprijzen en ingewikkelde keuzes waar u na lang zoeken nog steeds niet de opvang vindt die u nodig heeft, maar overzichtelijke, scherp geprijsde opvang waar u en uw kind(eren) zich thuis voelen. Uw kind en u verdienen de allerbeste opvang! Graag helpen wij u op weg daar naartoe, dus graag tot ziens bij Yes! Kinderopvang!  

 

Christelijke identiteit

Op een aantal locaties hebben het kinderdagverblijf en de peuterspeelgroep een christelijke identiteit. Yes! Kinderopvang Ambacht werkt nauw samen met diverse basisscholen. Door de samenwerking zijn de kinderen bij de overgang naar de basisschool al gewend aan de regels, omgang met elkaar, het gebouw en de leerkrachten. Yes! Kinderopvang Ambacht voelt zich vereerd om u een christelijk kinderdagverblijf en christelijke peuterspeelgroep aan te mogen bieden. Voor opvang met een christelijke identiteit in Hendrik-Ido-Ambacht bent u dus aan het juiste adres bij Yes! Kinderopvang Ambacht.  

 

Gedeelde werelden: kinderen bezoeken ouderen

Het kinderdagverblijf van Yes! Kinderopvang Ambacht heeft een programma waarbij de kinderen op bezoek gaan bij en activiteiten ondernemen met oudere mensen. Hierdoor leren ze elkaar beter kennen en begrijpen. Dit vinden wij belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. De ouderen en de kinderen genieten er enorm van en kijken altijd weer uit naar de volgende keer!

 

Voor kinderopvang in Ambacht moet u dus bij Yes! Kinderopvang zijn! Vul [hier] geheel vrijblijvend in wat u zoekt of wilt weten en kom sfeer proeven op één of meerdere locaties!