Kinderopvang Ambacht

Welkom bij Yes! Kinderopvang Ambacht: het beste voor kinderen en ouders!

Zoekt u eigentijdse kinderopvang? Moderne mogelijkheden voor moderne ouders? Opvang in een vertrouwde en veilige omgeving waar uw kind zich optimaal vermaakt en ontwikkelt? Dan is Yes! Kinderopvang Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht dé plek waar u en uw kindje zich snel thuis zullen voelen. Wij verenigen het beste voor kinderen met het beste voor ouders, en daar kunt u van profiteren! U bent van harte welkom bij de diverse opvangsoorten van Yes! Kinderopvang Ambacht:

 

Buitengewoon betrokken

Yes! Kinderopvang in Hendrik-Ido-Ambacht verenigt het beste voor kinderen met het beste voor ouders, opa’s en oma’s. Waarom? Omdat wij buitengewoon betrokken zijn bij uw kind(eren), u en uw omgeving. Wij zijn er voor u! Daarom krijgt u bij ons veel uren opvang voor het lage uurtarief waarover u kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Daarom geen ingewikkelde keuzes waar u na lang zoeken nog steeds niet de opvang vindt die u nodig heeft, maar overzichtelijke opties en deskundige adviseurs die u kunnen helpen om de opvang te kiezen die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Daarom opvang waar u en uw kind(eren) zich thuis voelen. Uw kind en u verdienen de allerbeste opvang! Graag helpen wij u op weg daar naartoe, dus graag tot ziens bij Yes! Kinderopvang!  

 

Christelijke identiteit

Op een aantal locaties hebben het kinderdagverblijf en de peuterspeelgroep een christelijke identiteit. Yes! Kinderopvang Ambacht werkt nauw samen met diverse basisscholen. Door de samenwerking zijn de kinderen bij de overgang naar de basisschool al gewend aan de regels, omgang met elkaar, het gebouw en de leerkrachten. Yes! Kinderopvang Ambacht voelt zich vereerd om u een christelijk kinderdagverblijf en christelijke peuterspeelgroep aan te mogen bieden. Voor opvang met een christelijke identiteit in Hendrik-Ido-Ambacht bent u dus aan het juiste adres bij Yes! Kinderopvang Ambacht.  

 

Gedeelde werelden: kinderen bezoeken ouderen

Het kinderdagverblijf van Yes! Kinderopvang Ambacht heeft een programma waarbij de kinderen op bezoek gaan bij en activiteiten ondernemen met oudere mensen. Hierdoor leren ze elkaar beter kennen en begrijpen. Dit vinden wij belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. De ouderen en de kinderen genieten er enorm van en kijken altijd weer uit naar de volgende keer!

 

Voor kinderopvang in Ambacht moet u dus bij Yes! Kinderopvang zijn! Maak [hier] een afspraak voor een rondleiding en kom sfeer proeven op één of meerdere locaties! Het is geheel vrijblijvend Dat geldt ook voor inschrijven. Tot de dag waarop de opvang start zit u nog nergens aan vast. Weten wat kinderopvang Ambacht u netto kost? Dus na verrekening van de kinderopvangtoeslag? U ziet het eenvoudig en direct [hier] in onze handige rekentool!