Kinderdagverblijf Zwijndrecht

Kinderdagverblijf Zwijndrecht: spelenderwijs Engels leren of spelen in de natuurtuin  

Uniek in deze regio zijn de kinderdagverblijven van Yes! Kinderopvang in Zwijndrecht. De ongelooflijk aantrekkelijke eigentijdse mogelijkheden, de hoge kwaliteit en de unieke gratis extra’s zorgen ervoor dat ieder kind en iedere ouder Yes! kinderdagverblijf Zwijndrecht omarmt. Wat denkt u van:

 

Voor 0 euro extra op het kinderdagverblijf spelenderwijs kennismaken met de Engelse taal 

Speciaal hiervoor opgeleide medewerkers leren de kinderen van het kinderdagverblijf spelenderwijs Engels. Niet in de schoolbanken met schriftjes, maar als onderdeel van het natuurlijke opvangproces in de kring en tijdens activiteiten. Benny helpt ze daarbij. Benny is een pop die alleen maar Engels spreekt. Hij maakt onderdeel uit van het programma Early Bird dat kinderdagverblijf Zwijndrecht gebruikt om de kinderen kennis te laten maken met de Engelse taal. U betaalt niets extra’s voor een locatie waar de kinderen Engels leren. 

 

Onze natuurtuinen zijn pareltjes

Zomer en winter spelen de kinderen buiten. Een aantal locaties kinderdagverblijf Zwijndrecht  heeft een natuurtuin. Een natuurtuin is meer dan een paar struiken, het is een zorgvuldig aangelegde, op de leeftijd van de kinderen afgestemde tuin met bijzonder veel natuurlijke elementen en uitdagingen voor de kinderen. Ze genieten dagelijks met volle teugen. Er is zand, water, bosjes en nog veel meer. In de moestuin krijgen ze groene vingers; daar leren ze alles over het groeien en bloeien van bijvoorbeeld groente en fruit, want dat groeit nu eenmaal niet in de winkel. 

 

Gratis luiers en (fles)voeding

Sinds jaar en dag betalen ouders op Yes! kinderdagverblijf Zwijndrecht niet voor luiers en (fles)voeding. Een kleine rekensom maakt u snel duidelijk dat dit u heel wat euro’s in uw portemonnee scheelt. Yes! Kinderopvang staat voor kwaliteit en gebruikt dus ook kwaliteitsluiers op kinderdagverblijf Zwijndrecht. Voor (fles)voeding binnen ons assortiment brengen wij u ook geen extra kosten in rekening. 

 

Buitengewoon betrokken     

 Yes! Kinderopvang Zwijndrecht verenigt het beste voor kinderen met het beste voor ouders, opa’s en oma’s. Waarom? Omdat wij buitengewoon betrokken zijn bij uw kind(eren), u en uw omgeving. Wij zijn er voor u! Daarom veel uren opvang voor het lage uurtarief waarover u toeslag kunt aanvragen. Daarom geen ingewikkelde keuzes waar u na lang zoeken nog steeds niet de opvang vindt die u nodig heeft, maar overzichtelijke keuzes en deskundige adviseurs. Daarom opvang waar u en uw kind(eren) zich thuis voelen. Uw kind en u verdienen de allerbeste opvang! Graag helpen wij u op weg daar naartoe, dus graag tot ziens bij Yes! Kinderopvang Zwijndrecht!

 

De mogelijkheden op kinderdagverblijf Zwijndrecht zijn uniek, maar we begrijpen heel goed dat het daar niet alleen om gaat bij de keuze van het kinderdagverblijf. De sfeer op de locatie moet u ook aanspreken, het gevoel moet goed zijn en u moet het gevoel hebben dat u uw kindje er met een gerust hart achterlaat. Daarom nodigen we u van harte uit voor een rondleiding op één of meerdere locaties. [Hier] maakt u eenvoudig een afspraak. De rondleidingen zijn gratis en geheel vrijblijvend. Dat geldt ook voor inschrijven. Tot de dag waarop uw kindje daadwerkelijk start met de opvang kunt u kosteloos ervan afzien. 

Weten wat kinderdagverblijf Zwijndrecht u netto kost? Dus na verrekening van de kinderopvangtoeslag? Bereken het direct [hier]!