Kinderdagverblijf Zwijndrecht

Kinderdagverblijf Zwijndrecht: spelenderwijs Engels leren of spelen in de natuurtuin  

Uniek in deze regio zijn de kinderdagverblijven van Yes! Kinderopvang in Zwijndrecht. De ongelooflijk aantrekkelijke eigentijdse mogelijkheden, de bijzonder scherpe prijzen en de unieke gratis extra’s zorgen ervoor dat ieder kind en iedere ouder het Yes! kinderdagverblijf  Zwijndrecht omarmt. Wat denkt u van:

 

Voor 0 euro extra op het kinderdagverblijf spelenderwijs kennismaken met de Engelse taal 

Speciaal hiervoor opgeleide medewerkers leren de kinderen van het kinderdagverblijf spelenderwijs Engels. Niet in de schoolbanken met schriftjes, maar als onderdeel van het natuurlijke opvangproces in de kring en tijdens activiteiten. Benny helpt ze daarbij. Benny is een pop die alleen maar Engels spreekt. Hij maakt onderdeel uit van het programma Early Bird dat kinderdagverblijf Zwijndrecht gebruikt om de kinderen kennis te laten maken met de Engelse taal. U betaalt niets extra’s voor een locatie waar de kinderen Engels leren. 

 

Onze natuurtuinen zijn pareltjes

Zomer en winter spelen de kinderen buiten. Een aantal locaties kinderdagverblijf Zwijndrecht  heeft een natuurtuin. Een natuurtuin is meer dan een paar struiken, het is een zorgvuldig aangelegde, op de leeftijd van de kinderen afgestemde tuin met bijzonder veel natuurlijke elementen en uitdagingen voor de kinderen. Ze genieten dagelijks met volle teugen. Er is zand, water, bosjes en nog veel meer. In de moestuin krijgen ze groene vingers; daar leren ze alles over het groeien en bloeien van bijvoorbeeld groente en fruit, want dat groeit nu eenmaal niet in de winkel. 

 

Gratis luiers en (fles)voeding

Sinds jaar en dag betalen ouders op Yes! kinderdagverblijf Zwijndrecht niet voor luiers en (fles)voeding. Een kleine rekensom maakt u snel duidelijk dat dit u heel wat euro’s in uw portemonnee scheelt. Yes! Kinderopvang staat voor kwaliteit en gebruikt dus ook kwaliteitsluiers op kinderdagverblijf Zwijndrecht. Voor (fles)voeding binnen ons assortiment brengen wij u ook geen extra kosten in rekening. 

 

Halen en brengen wanneer het u -of opa en oma- uitkomt zonder vooraf door te geven      

Als enige in de regio biedt Yes! Kinderopvang u een pakket aan waarbij u niets meer hoeft te regelen. Op kinderdagverblijf Zwijndrecht is uw kind vijf dagen per week welkom, op alle momenten waarop u even iets anders te doen heeft. Uw ouders zouden oppassen, maar moeten plotseling naar het ziekenhuis? Geen probleem! U heeft een waslijst met boodschappen voor een verjaardag? Geen probleem! U bent toe aan een papa-mamamomentje? Geen probleem! U heeft een afspraak bij de huisarts? Geen probleem! Uw man moet plotseling werken op zijn papadag? Geen probleem! De buurvrouw die zou oppassen, moet onverwachts naar haar zieke moeder? Geen probleem! Met het pakket ‘Altijd welkom’ heeft uw kind altijd een veilig en vertrouwd opvangplekje op het kinderdagverblijf Zwijndrecht. En het mooie is dat u slechts het lage basistarief betaalt voor maar drie dagen per week! 

 

Als u op vakantie bent, betaalt u niet voor de opvangmogelijkheid ‘Vrije keus’ 

U kiest zelf in welke 40, 41, 42, 43 …. of meer weken u opvang nodig heeft voor uw kindje. Gaat u bijvoorbeeld in mei en september op vakantie, dan heeft u geen opvang nodig in deze weken. Met Vrije keus betaalt u dan ook niet voor deze weken! De kinderen met Vrije keus komen op het kinderdagverblijf Zwijndrecht binnen tussen 7 en 11 uur. Praktisch als u bijvoorbeeld ’s ochtends thuis werkt, of later kan beginnen. De kinderen blijven minimaal 7 uur per dag op de opvang, maar dat kan ook 7,5 uur zijn, of 8 uur, of 8,5 uur … net wat u aan opvang nodig heeft. Voor al deze keuzemogelijkheden op kinderdagverblijf Zwijndrecht van Yes! betaalt u slechts het lage basisuurtarief. 

 

Ondersteuning bij de opvoeding

Yes! Kinderopvang heeft een pedagoog in dienst die niet alleen de medewerkers en het pedagogisch beleid ondersteunt, maar ook onze ouders van kinderdagverblijf Zwijndrecht. Iedereen vraagt zich wel eens af of de ontwikkeling van zijn of haar kind naar wens verloopt, of hoe je als ouders het beste kunt reageren op bepaalde situaties. Onze pedagoog is u graag van dienst! Uiteraard geheel gratis. 

 

De mogelijkheden op kinderdagverblijf Zwijndrecht zijn uniek en bijzonder aantrekkelijk, maar we begrijpen heel goed dat het daar niet alleen om gaat bij de keuze van het kinderdagverblijf. De sfeer op de locatie moet u ook aanspreken, het gevoel moet goed zijn en u moet het gevoel hebben dat u uw kindje hier met een gerust hart achterlaat. Daarom nodigen we u van harte uit voor een kennismaking en rondleiding op één of meerdere locaties. [Hier] maakt u eenvoudig een afspraak. De rondleidingen, offertes en inschrijven zijn allemaal gratis en geheel vrijblijvend. Tot de dag waarop uw kindje daadwerkelijk start met de opvang kunt u kosteloos ervan afzien.