Bijzondere tuin

Alle seizoenen een geweldige uitdaging 

Op de locaties met een bijzondere tuin spelen de kinderen in weer en wind, zomer en winter, heerlijk buiten. De tuinen hebben leuke, uitdagende, veelal natuurlijke elementen die passen bij de leeftijden van de kinderen. Ze lezen een boekje in de buiten-leeshoek, ravotten in het zand, klimmen en klauteren op de buitentoestellen, knutselen buiten aan de vaste lange tafel onder de overkapping en tuinieren in de eigen moestuin. Van zaaien tot oogsten. Kinderen volgen het proces graag op de voet en zijn er bijzonder bij betrokken als ze het ook zelf mogen uitvoeren. En dat mogen ze natuurlijk in de moestuinen van Yes!. Een genot om naar te kijken hoe ze ermee bezig zijn en wat ze er allemaal van opsteken, van klein tot groot! 

Iedere bijzondere tuin heeft een eigen invulling die past bij de locatie. Soms een natuurtuin, soms een avonturentuin. Vervelen zullen ze zich in ieder geval niet. In deze tuinen wil iedere kind graag iedere dag lekker naar buiten. En dat doen we dan ook! Kinderen vinden het heerlijk om rond te sjouwen in de geweldige natuurtuin of avonturentuin van Yes! Op sommige locaties krijgen de kinderen -behalve in de zomer natuurlijk- kaplaarsjes en een overal aan. Dan kunnen ze lekker op ontdekking gaan zonder helemaal vies te worden. Maar ook al zijn ze wat zanderig en vies van hun buitenspeelavontuur, is er niets aan de hand. We hebben op een aantal locaties binnen een zwembadje waarin de kinderen weer heerlijk schoon kunnen worden. Het zwembadje gebruiken we zelfs wel eens zonder dat de kinderen naar buiten zijn geweest, gewoon lekker spetteren en spatten op een druilerige dag. 

Waar en wat kost het? 

Bijzondere tuin is een unieke extra die Yes! Kinderopvang op geselecteerde locatie(s) aanbiedt. Ouders betalen niets extra's hiervoor. De locatie(s) met Bijzondere tuin vindt u in het locatieoverzicht en de filter