Kinderdagverblijf Heerjansdam

Kinderdagverblijf Heerjansdam: natuurtuin in het RaJuBiBos

Als u op zoek bent naar het perfecte kinderdagverblijf Heerjansdam, dan heeft u dat nu gevonden! Een geweldige natuurtuin, unieke en betaalbare mogelijkheden, een schitterend nieuwbouwpand en samenwerking met het onderwijs. Daar kunt u op rekenen als u kiest voor kinderdagverblijf Heerjansdam van Yes! Kinderopvang.

 

 

Altijd welkom

Voor opvang in kinderdagverblijf Heerjansdam kunt u kiezen voor het pakket ‘Altijd welkom’. Dit is een uniek en aantrekkelijk pakket dat u alleen aantreft bij Yes! Kinderopvang. Wat maakt dit pakket nou zo aantrekkelijk? U hoeft nooit meer iets te regelen of door te geven en uw kindje heeft altijd een veilig en vertrouwd opvangplekje. ‘Maar mijn ouders passen een dag in de week op’, zult u denken, ‘dus wat heb ik eraan?’. Opa en oma die oppassen is leuk voor de kinderen en uw ouders als alles goed verloopt. Maar opa en oma moeten misschien wel eens naar het ziekenhuis, of willen graag een paar weken per jaar op vakantie. Dan moet u op zoek naar een oplossing en voelen opa en oma zich misschien wel een beetje schuldig. Dit voorkomt u met Altijd welkom. Stel dat opa en oma ’s middags een afspraak hebben, dan nemen wij het even van ze over, want u en opa en oma kunnen uw kindje brengen en halen wanneer het uitkomt. Stel dat uw man tijdens zijn papadag plotseling moet werken? Altijd welkom biedt uitkomst. Of u moet op uw vrije dag even naar de huisarts? Geen probleem met Altijd welkom. Alhoewel uw kindje vijf dagen per week kan komen wanneer dit maar nodig en handig is voor u, betaalt u maar voor drie dagen per week het lage basistarief! 

 

Vrije keus

Gaat uw kindje wel eens op vakantie? Heeft u wel eens vrij en geen behoefte aan opvang? Begint u of uw partner ’s ochtends wel een wat later, of bent u wel eens wat eerder klaar met werken? Met Vrije keus stemt u de benodigde opvang optimaal af op uw situatie. U kiest zelf in welke weken u opvang nodig heeft (minimaal 40 per jaar). Vervolgens kiest u zelf de begintijd, tussen 7 en 11 uur. Vanaf de begintijd duurt een opvangdag minimaal 7 uur. Voor de door u gekozen begintijd, aantal opvanguren per dag en aantal weken, betaalt u slechts het lage basistarief. Dit is de meest voordelige manier om uw kinderopvang te regelen, dat kan natuurlijk alleen bij Yes! kinderdagverblijf Heerjansdam!     

 

De natuurtuin van de nieuwbouwlocatie en de samenwerking met het onderwijs

Met een geweldige natuurtuin maakt kinderdagverblijf Heerjansdam onderdeel uit van het nieuw gebouwde centrum RaJuBiBos. Hierin werken onderwijs en kinderopvang met elkaar samen. In de natuurtuin vermaken de kinderen van kinderdagverblijf Heerjansdam zich bijzonder goed. Ontdekken, spelen en leren doen ze ook in de moestuin waar we groente en fruit verbouwen. Voor een wereld vol kinderplezier moet u bij kinderdagverblijf Heerjansdam van Yes! Kinderopvang zijn! 

 

We nodigen u van harte uit voor een kennismaking en rondleiding op het kinderdagverblijf Heerjansdam in het RaJuBiBos Heerjansdam. Maak [hier] vandaag nog een afspraak. Wilt u weten wat de opvang met uw keuze(s) kost? Vraag dan (ook) direct een offerte aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Besluit u daarna om in te schrijven? Ook dan zit u nog nergens aan vast. Inschrijven is gratis en u kunt kosteloos ervan afzien tot de dag waarop de opvang daadwerkelijk start.