Kinderdagverblijf Heerjansdam

Kinderdagverblijf Heerjansdam: natuurtuin in het RaJuBiBos

Als u op zoek bent naar het perfecte kinderdagverblijf Heerjansdam, dan heeft u dat nu gevonden! Een geweldige natuurtuin, unieke mogelijkheden, een schitterend nieuwbouwpand en samenwerking met het onderwijs. Daar kunt u op rekenen als u kiest voor kinderdagverblijf Heerjansdam van Yes! Kinderopvang.

 

De natuurtuin van de nieuwbouwlocatie en de samenwerking met het onderwijs

Met een geweldige natuurtuin maakt kinderdagverblijf Heerjansdam onderdeel uit van het nieuw gebouwde centrum RaJuBiBos. Hierin werken onderwijs en kinderopvang met elkaar samen. In de natuurtuin vermaken de kinderen van kinderdagverblijf Heerjansdam zich bijzonder goed. Ontdekken, spelen en leren doen ze ook in de moestuin waar we groente en fruit verbouwen. Voor een wereld vol kinderplezier moet u bij kinderdagverblijf Heerjansdam van Yes! Kinderopvang zijn! 

 

We nodigen u van harte uit voor een rondleiding op kinderdagverblijf Heerjansdam in het RaJuBiBos Heerjansdam. Maak [hier] vandaag nog een afspraak. Wilt u weten wat kinderdagverblijf Heerjansdam u netto kost? Dus na verrekening van de kinderopvangtoeslag? Bereken het eenvoudig direct [hier] via onze rekentool. Besluit u daarna om in te schrijven? Ook dan zit u nog nergens aan vast. Inschrijven is gratis en u kunt kosteloos ervan afzien tot de dag waarop de opvang daadwerkelijk start. Graag tot ziens bij Yes! Kinderopvang!