Onze belofte

Wij zijn buitengewoon betrokken bij kinderen, ouders en hun omgeving. De kinderen zijn gedurende een belangrijke periode van hun leven op de opvang. We helpen ze om zich stap voor stap te ontwikkelen tot evenwichtige mensen. We geven ze de ruimte om van elkaar te leren, dagen ze uit en stimuleren ze om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken. Nieuwe succeservaringen, nieuwe manieren van samenwerken en nieuwe inzichten over wie ze zijn. Uiteraard mogen ze kind zijn en mag ieder kind zichzelf zijn. 

Warm welkom

Graag verwelkomen wij uw kind(eren) en u op een warme en persoonlijke manier. Niet alleen de eerste keer, maar altijd! Onze professionele medewerkers staan voor u klaar. Zo zorgen wij ervoor dat uw kind met een goed gevoel naar de opvang gaat en u uw kind met een gerust gevoel bij ons achterlaat. De kinderen hebben een fijne en leerzame tijd bij Yes! Kinderopvang. We verzorgen ze liefdevol en professioneel. Ze  spelen naar hartenlust binnen en buiten. Ook de ouders, opa’s, oma’s en andere familieleden van de kinderen betrekken we graag bij de opvang. We vinden het belangrijk dat ook zij een goed gevoel hebben bij de opvang van uw kindje, want zij maken deel uit van het leven van uw kindje. Misschien denkt u erover om de opvang door Yes! te combineren met een dag bij opa en oma? Of misschien komt uw zus of broer uw kindje wel eens halen of brengen? Wij begrijpen dit en hebben hier oog voor. 

Ontwikkeling en samenwerking 

Onze professionele medewerkers hebben kennis van de ontwikkeling van kinderen en de doorgaande lijn daarin. De ontwikkeling monitoren we nauwgezet en bij (mogelijke) ontwikkelingsachterstanden, delen we deze signalen met ouders. Ook werken we samen met anderen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het kind zoals Centrum voor Jeugd en Gezin, diverse samenwerkingsverbanden, gemeenten en het onderwijs. In kindcentra voegen we onze kennis en ervaring samen met die van het onderwijs en werken we intensief samen, zodat er voor de kinderen één omgeving ontstaat waar ze kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen.    

Al heel wat jaren buitengewoon betrokken

De buitengewone betrokkenheid van Yes! Kinderopvang gaat al heel wat jaren terug. Al in 1990 opende Iris Henry onder de noemer Kinderopvang Bobo het eerste kinderdagverblijf aan de Were in Zwijndrecht. Al die jaren is er niet alleen gewerkt aan het creëren van de benodigde opvangplekken, maar is er vooral heel veel geïnvesteerd in de pedagogische aanpak. De ontwikkeling van kinderen heeft sinds jaar en dag een prominente plek in de organisatie. Meer weten over de geschiedenis van Yes! Kinderopvang? Lees meer >>

Wie staan er klaar voor uw kind(eren) en u?

Van pedagogisch medewerkers tot locatiemanagers en van kantoormedewerkers tot vervoersmedewerkers en leerlingbegeleiders, al onze medewerkers zetten zich voortdurend in voor de opvang van uw kind(eren). Bekijk [hier] ons organigram.