Laatste nieuws

BSO-kinderen maken wenspotjes voor ouderen

BSO-kinderen maken wenspotjes voor ouderen

De BSO-kinderen van de locatie Prinsenstraat hebben in de kerstvakantie wenspotjes gemaakt voor de bewoners van zorginstelling Riederborgh. Samen met de pedagogisch medewerkers hebben de kinderen potjes geverfd en daar een wens aan gemaakt. Helaas konden de wenspotjes op de afgesproken datum niet gebracht worden vanwege het norovirus wat heerste in de zorginstelling. Dit was heel jammer. Maar gelukkig kwamen de kinderen zelf met een oplossing, waardoor de wenspotjes alsnog een goede bestemming kregen!

Kerst op peuterspeelgroep Schaepmanlaan

Kerst op peuterspeelgroep Schaepmanlaan

De peuters van peuterspeelgroep Schaepmanlaan (in basisschool De Toermalijn)  hebben voor de kerstvakantie genoten van het thema kerstmis. Het is helaas altijd maar een korte periode, maar wel een bijzondere. En een mooie gelegenheid om de kinderen wel mee te geven waarom wij kerstmis vieren.

BSO Laurensvliet in kerstsfeer

BSO Laurensvliet in kerstsfeer

Op de BSO Laurensvliet zijn de pedagogisch medewerkers en de kinderen helemaal in de kerststemming. Op de groep doen we verschillende leuke activiteiten zoals het maken van een kerstkrans, maar het kerstfeest kan natuurlijk niet beginnen zonder een mooie boom op de groep.

Sinterklaas op bezoek bij peuterspeelgroep Schaepmanlaan

Sinterklaas op bezoek bij peuterspeelgroep Schaepmanlaan

Op woensdag 4 december was het groot feest op de peuterspeelgroep Schaepmanlaan, want Sinterklaas kwam op bezoek bij basisschool de Toermalijn en de peuterspeelgroep van Yes!. Dus al in de vroege ochtend stonden alle kinderen, van klein naar groot en van jong naar oud al te wachten op het schoolplein. Luidkeels werden er sinterklaasliedjes gezongen en wat een geluk, daar kwam Sinterklaas aan in een mooie cabrio
samen met zijn pieten. Deze pieten hadden niet alleen pepernoten bij zich, maar ook flink wat confetti. Er werd overal flink gestrooid. Alle peuters gingen met hun ouders snel de peuterspeelgroep in en zochten een plekje om te zitten. Wat vonden ze het spannend.

Kinderboekenweek op peuterspeelgroep Schaepmanlaan

Kinderboekenweek op peuterspeelgroep Schaepmanlaan

De peuters van peuterspeelgroep Schaepmanlaan (in basisschool De Toermalijn) hebben onlangs genoten van veel (voor)leesplezier tijdens de Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar was ‘op reis’ en op de peuterspeelgroep stonden verkeer en vervoersmiddelen centraal.

Opvang in 2020

Opvang in 2020

Ouders die gebruikmaken van onze opvang hebben rond 22 november belangrijke informatie ontvangen over de opvang in 2020. Maakt u gebruik van onze opvang en heeft u geen informatie van ons ontvangen, ook niet in uw Spambox? Stuur dan even een berichtje naar klantenservice@yeskinderopvang.nl. Vermeld daarbij in ieder geval de voor- en achternaam van uw kind, de opvangsoort en de locatie. Dan helpen we u graag verder. Alvast bedankt!
Bent u benieuwd wat uw netto opvangkosten in 2020 gaan zijn? Vul uw gegegens dan hier in onze online rekentool in.

Nieuwe BSO-locatie in Zwijndrecht

Nieuwe BSO-locatie in Zwijndrecht

Goed nieuws voor de kinderen van basisschool de Dolfijn in Zwijndrecht! We openen daar namelijk een nieuwe BSO-locatie. En omdat dit een nieuwe BSO-locatie is, zijn er nu nog een paar plekjes vrij. Kinderen zijn van harte welkom om hier voor en na schooltijd te komen spelen.

Kozijnen van locatie De Were vervangen!

Kozijnen van locatie De Were vervangen!

In de zomervakantie heeft Veld Kozijntechniek in opdracht van Yes! Kinderopvang de kozijnen van kinderdagverblijf De Were vervangen. Deze modernisering was noodzakelijk en is bijzonder fijn; het komt het klimaat in en rondom het pand ten goede.