Laatste nieuws

BSO's Ridderkerk winnen wedstrijd Ravottuh

BSO's Ridderkerk winnen wedstrijd Ravottuh

Super leuk nieuws voor onze BSO-locaties Bilderdijklaan en Prinsenstraat in Ridderkerk. Zij hebben de wedstrijd van Ravottuh ‘Ridderkerk naar buiten’ gewonnen! Ravottuh stimuleert kinderen om buiten te spelen in een avontuurlijke, groene omgeving en schreef een wedstrijd uit waarbij deelnemers ideeën konden aandragen om meer naar buiten te gaan. De kinderen hebben enthousiaste ideeën op papier gezet en daarmee een geldbedrag gewonnen om hun plannen samen met Ravottuh (gedeeltelijk) te realiseren.

ZwemBSO, de ideale oplossing voor kinderen en ouders

ZwemBSO, de ideale oplossing voor kinderen en ouders

Bij Yes! Kinderopvang krijgen kinderen van diverse BSO-locaties zwemles tijdens de naschoolse opvang. De zwemlessen vinden plaats in het zwembad van Capital Sports in Zwijndrecht. De ZwemBSO is een uitkomst voor de ouders en bijzonder leuk voor de kinderen! Binnenkort zwemt er weer een groep af. Na de zomervakantie is er dus op donderdag weer plek voor nieuwe waterratjes!

Clinics bij BSO’s Yes! Kinderopvang

Clinics bij BSO’s Yes! Kinderopvang

Onder de noemer ‘Voel je sterk’ volgen de kinderen van de buitenschoolse opvang (BSO) van Yes! Kinderopvang sinds kort leuke en leerzame clinics. De clinics zijn niet alleen erg leuk, maar ook bijzonder waardevol. Ze dragen bij aan het vergroten van de emotionele en lichamelijke veiligheid van de kinderen: ‘Ik mag er zijn en ik mag zijn wie ik ben’. Dit is een onderdeel uit het pedagogisch beleid van Yes! Kinderopvang en is een voorwaarde voor kinderen om te kunnen ontwikkelen. 

Kinderparticipatie bij Yes! Kinderopvang: pixelproject 

Kinderparticipatie bij Yes! Kinderopvang: pixelproject 

Om kinderen voor te bereiden op de maatschappij moeten we ze allerlei dingen leren zoals bijvoorbeeld bewust een eigen mening vormen en deze mening uiten. De buitenschoolse opvang van Yes! Kinderopvang stimuleert dit; kinderparticipatie vindt Yes! erg belangrijk. Op de locatie Emmastraat heeft dit een geweldig pixelproject opgeleverd!  

Echte sneeuw tijdens het thema Winter op de peuterspeelgroep

Echte sneeuw tijdens het thema Winter op de peuterspeelgroep

Op de peuterspeelgroep van Yes! Kinderopvang spelen kinderen van 2 tot 4 jaar. Peuters ontwikkelen er belangrijke vaardigheden en raken alvast vertrouwd met de basisschool. Ook wordt er met verschillende leerzame thema’s gewerkt. Peuterspeelgroep Schaepmanlaan in Zwijndrecht heeft onlangs aan het thema ‘winter gewerkt. En gelukkig lag er ook echte sneeuw, hoe leuk is dat?!

Pedagogische coach

Pedagogische coach

Graag stellen wij u voor aan onze pedagogische coach, Stacey Koenegras. Stacey begeleidt en traint de medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden op de groep.

BSO-kinderen organiseren Nieuwjaarsreceptie

BSO-kinderen organiseren Nieuwjaarsreceptie

Bij Yes! Kinderopvang spelen kinderen na schooltijd op de buitenschoolse opvang. De bso is voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Binnen Yes! Vinden we kinderparticipatie heel belangrijk en daarom gaan de pedagogisch medewerkers regelmatig met de kinderen in gesprek om te vragen of ze het nog naar hun zin hebben en wat ze eventueel anders zouden willen zien.

Een 8,4 van onze klanten!

Een 8,4 van onze klanten!

Wij zijn bijzonder blij met deze mooie waardering die onlangs bij ons werd bezorgd. Van onze klanten kregen we namelijk in 2018 een mooie 8,4!

Kindcentrum Nova locatie Heerjansdam

Kindcentrum Nova locatie Heerjansdam

Peuterspeelgroep Yes! Kinderopvang Sportlaan groep de Hommeltjes en de Koningin Julianaschool werken al lange tijd intensief samen. Met elkaar willen we de kinderen één plek bieden waar ze opgroeien en zich ontwikkelen. Die ene plek draagt vanaf 10 januari 2019 de naam Kindcentrum Nova locatie Heerjansdam!