Laatste nieuws

Word in 1 jaar pedagogisch medewerker

Word in 1 jaar pedagogisch medewerker

Bij Yes! Kinderopvang, Kinderopvang SKR en SOL Ambacht is het weer mogelijk om in één jaar pedagogisch medewerker te worden. Het succes van 2019/2020 krijgt een vervolg. Iedereen die 27 jaar of ouder is, minimaal een diploma mavo-d, vmbo-t of mbo-2 heeft en de Nederlandse taal goed beheerst, kan deelnemen aan dit bijzondere initiatief. Meer weten? Volg op maandag 17 mei om 19:00  uur de online informatieavond en lees verder hoe je je kunt aanmelden.

Peuters leren over hun zintuigen

Peuters leren over hun zintuigen

Op de peuterspeelgroep spelen kinderen van 2 tot 4 jaar. Peuters ontwikkelen er belangrijke vaardigheden en raken alvast vertrouwd met de basisschool. Ook wordt er met verschillende leerzame thema’s gewerkt. Het laatste thema op peuterspeelgroep Schaepmanlaan in Zwijndrecht ging over zintuigen. Zo leerden de peuters op een speelse manier welke verschillende dingen ze bijvoorbeeld kunnen ruiken en proeven. De kinderen vonden het geweldig en leerden spelenderwijs over hun zintuigen.

Peuters Schaepmanlaan ontdekken hun zintuigen

Peuters Schaepmanlaan ontdekken hun zintuigen

Op de peuterspeelgroep spelen kinderen van 2 tot 4 jaar. Peuters ontwikkelen er belangrijke vaardigheden en raken alvast vertrouwd met de basisschool. Ook wordt er met verschillende leerzame thema’s gewerkt. Op de peuterspeelgroep Schaepmanlaan in Zwijndrecht wordt momenteel gewerkt aan het thema ‘Ik zie, ik ruik, ik voel en ik hoor onze zintuigen’. Er komen emoties aan bod en de kinderen leren over deze zintuigen vooral door te doen en te ervaren.

Helpt u ons mee om de contacten te beperken?

Helpt u ons mee om de contacten te beperken?

Ons is verzocht om de contacten tussen groepen kinderen en tussen medewerkers en groepen te beperken. Hoe minder contact, hoe minder kans op een besmetting. Eén van de manieren waarop we hier gehoor aan geven is het zo secuur mogelijk inroosteren van de medewerkers. Daar kunt u ons bij helpen!

Online aanbod en BSO-challenge tijdens twee lockdown

Online aanbod en BSO-challenge tijdens twee lockdown

Momenteel is de kinderopvang weer alleen geopend voor noodopvang. Net als in de vorige lockdown heeft het pedagogisch team van Yes! Kinderopvang weer een mooi aanbod gemaakt voor kinderen van 0 tot 4 jaar wat ze thuis kunnen doen om de ontwikkeling te blijven stimuleren. Daarnaast hebben we deze keer ook toffe challenges voor de BSO-kinderen.

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Directie, management & medewerkers Yes! Kinderopvang wensen u betrokken kerstdagen en een buitengewoon 2021!