Laatste nieuws

Kinderen houden de buurt schoon!

Kinderen houden de buurt schoon!

De bso-kinderen van de locatie Frits Vogelstraat trekken er regelmatig met elkaar op uit om in de buurt afval te rapen. Dit doen de kinderen op initiatief van BeestenBende. De kinderen vinden het leuk, blijven betrokken bij het milieu en de buurt blijft schoon. En als klap op de vuurpijl mogen de kinderen binnenkort als dank naar het Dolfinarium!

Locatie Reijerweg

Locatie Reijerweg

Vanaf 1 augustus 2018 organiseren we op de locatie Reijerweg geen peuterspeelgroep en bso meer. We dragen het stokje over aan Kinderopvang SKR. Het bestuur van De Regenboog, de basisschool op deze locatie, heeft, ondanks de grote tevredenheid over onze dienstverlening,  hiertoe besloten.

Yes! Gecertificeerd voor Engels op de peuterspeelgroep

Yes! Gecertificeerd voor Engels op de peuterspeelgroep

Op de peuterspeelgroep aan de Bilderdijklaan in Ridderkerk van Yes! Kinderopvang leren de kinderen spelenderwijs de Engelse taal. Hiervoor wordt de methode ‘Early Bird’ gebruikt. De methodiek van Early Bird is er op gericht om kinderen op natuurlijke wijze met Engels kennis te laten maken. De pedagogisch medewerkers van de locatie hebben een intensief trainingstraject achter de rug en de locatie is vanaf nu een officieel gecertificeerde Early Bird locatie. Well done!

Werken in de kinderopvang is leuk!

Werken in de kinderopvang is leuk!

Kinderen geven veel plezier, toveren een grote glimlach op je gezicht en geen dag is hetzelfde. Heeft u vroeger met kinderen of in de kinderopvang gewerkt en vindt u het leuk om dit werk weer op te pakken? Zijn uw kinderen steeds zelfstandiger geworden, is uw leven op orde, maar u bent zelf nog niet echt tot bloei gekomen. Dat kunt u nu veranderen! Kies voor fijn en betrokken werk in een branche waar uw hart ligt, kies voor Yes! Kinderopvang!

Werken in de kinderopvang houd je jong!

Werken in de kinderopvang houd je jong!

Werken in de kinderopvang is leuk! Kinderen geven veel plezier, toveren een grote glimlach op je gezicht en geen dag is hetzelfde. Heeft u vroeger met kinderen of in de kinderopvang gewerkt en vindt u het leuk om dit werk weer op te pakken? Zijn uw kinderen steeds zelfstandiger geworden, is uw leven op orde, maar u bent zelf nog niet echt tot bloei gekomen. Dat kunt u nu veranderen! Kies voor fijn en betrokken werk in een branche waar uw hart ligt, kies voor Yes! Kinderopvang!

Meivakantie op de peuterspeelgroep

Meivakantie op de peuterspeelgroep

Niet alle scholen hanteren dezelfde meivakantie. De ene school heeft vakantie van 23 april tot en met 4 mei, terwijl de andere school vrij is van 30 april tot en met 11 mei. Onze peuterspeelgroepen zijn gesloten in de schoolvakanties. Dat betekent voor de meivakantie 2018 het volgende: 

Kinderen de deur uit? Kom werken bij Yes! Kinderopvang!

Kinderen de deur uit? Kom werken bij Yes! Kinderopvang!

Werken in de kinderopvang is leuk en geeft jong en oud energie! Heeft u vroeger met kinderen of in de kinderopvang gewerkt en vindt u het leuk om dit werk weer op te pakken? Zijn uw kinderen steeds zelfstandiger geworden, is uw leven op orde, maar u bent zelf nog niet echt tot bloei gekomen. Dat kunt u nu veranderen! Kies voor fijn en betrokken werk in een branche waar uw hart ligt, kies voor Yes! Kinderopvang!

Kindcentrum Nova locatie Bolnes feestelijk geopend

Kindcentrum Nova locatie Bolnes feestelijk geopend

Vrijdag 23 maart was het dan zo ver; de opening van Kindcentrum Nova locatie Bolnes. Openbare basisschool De Bosweide verzorgt het onderwijs op deze locatie aan de Grevelingenhof 1, Yes! Kinderopvang organiseert er de peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. En samen met alle kinderen is de opening feestelijk ingeluid!

Uitnodiging opening Kindcentrum Nova locatie Bolnes

Uitnodiging opening Kindcentrum Nova locatie Bolnes

Op 23 maart 2018 opent Kindcentrum Nova locatie Bolnes op feestelijke wijze de deuren. Openbare basisschool De Bosweide verzorgt het onderwijs op deze locatie aan de Grevelingenhof 1, Yes! Kinderopvang organiseert er de peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang.