Laatste nieuws

Tarieven en pakketten 2021 bekend

Tarieven en pakketten 2021 bekend

Ouders van Yes! Kinderopvang hebben op 12 november in hun mailbox informatie ontvangen over de tarieven en pakketten 2021. Heeft u dit deze informatie gemist? Kijk dan even in uw Spambox. Niets ontvangen? Stuur even een e-mailtje naar klantenservice@yeskinderopvang.nl en vermeld daarbij de naam van uw kind en de opvangsoort. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk de informatie krijgt.

Bso en peuterspeelgroep feestelijk geopend!

Bso en peuterspeelgroep feestelijk geopend!

We hebbeneen nieuwe bso-locatie en peuterspeelgroep in Hendrik-Ido-Ambacht geopend. De nieuwe locatie is gevestigd in Jenaplanschool de Klimboom. Dit moest natuurlijk feestelijk gevierd worden! Op dinsdag 27 oktober was het zover. Er werd een lint doorgeknipt, puzzelstukjes gezocht en voor iedereen waren heerlijke cakejes om deze nieuwe locatie en samenwerking te vieren!

Nieuwe bso en peuterspeelgroep in Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwe bso en peuterspeelgroep in Hendrik-Ido-Ambacht

Na de herfstvakantie hebben we een nieuwe bso-locatie en peuterspeelgroep in Hendrik-Ido-Ambacht. SOL Ambacht, die momenteel op deze locatie een bso en peuterspeelgroep heeft, heeft ons gevraagd om de dienstverlening op de katholieke jenaplanschool de Klimboom te continueren. 

Plezier op je werk

Met plezier naar je werk gaan en gezellig samen met je collega's kinderen en ouders blij maken. Dat is wat onze medewerkers dagelijks ervaren. Het zit in de cultuur gebakken. Met behulp van een eigen arbeidsfilosofie stimuleert Yes! haar medewerkers om lol te hebben #heblol, anderen en jezelf blij te maken #maakblij, aandacht te hebben voor het werk #benerbij en bewust je houding te kiezen #kiesjehouding. Dat maakt Yes! Kinderopvang anders dan andere werkgevers in de kinderopvang.

Leerzaam zomerpakket voor VVE-peuters

Leerzaam zomerpakket voor VVE-peuters

Tijdens de vakanties zijn de peuterspeelgroepen gesloten. De peuters gaan tijdens de zomervakantie zes weken niet naar de peuterspeelgroep. Dit is voor kinderen met een VVE-indicatie een lange periode. Zeker omdat de peuterspeelgroepen ook gesloten waren tijdens de coronacrises. Daarom hebben wij voor deze kinderen een zomerpakket ontwikkeld. In dit pakket zitten allerlei materialen waarmee de peuters zich in de zomervakantie spelenderwijs kunnen vermaken en ontwikkelen.

Yes! Kinderopvang bestaat 30 jaar!

Yes! Kinderopvang bestaat 30 jaar!

Onder de naam Kinderopvang Bobo opende de huidige eigenaar en bestuurder Iris op 16 juli 1990 de deuren van haar eerste kinderdagverblijf. De ingrediënten? Een speelruimte, een slaapzaal en een paar kinderen. Inmiddels is Yes! Kinderopvang uitgegroeid tot een regionale organisatie van formaat met zo’n 250 medewerkers. Heel wat kinderen zijn in de loop der jaren door de medewerkers van deze organisatie liefdevol opgevangen en gestimuleerd in hun ontwikkeling. Dit jaar staan we op gepaste wijze stil bij ons dertigjarig jubileum.

Peuters leren spelenderwijs door Yes!-online

Peuters leren spelenderwijs door Yes!-online

Tot 11 mei 2020 zijn alle kinderopvanglocaties gesloten en alleen geopend voor noodopvang. Ook Yes! Kinderopvang vangt alleen kinderen op die gebruikmaken van de noodopvang. Toen dit bekend werd heeft ons pedagogisch team direct een plan gemaakt om de kinderen alsnog te stimuleren in hun ontwikkeling. Hier is een mooi online aanbod uitgekomen voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Met dit online aanbod krijgen ouders tips en leuke activiteiten om samen met hun peuter uit te voeren. De pedagogisch medewerkers maken leuke videoboodschappen die horen bij een thema. Ouders én kinderen zijn razend enthousiast over het aanbod.

Controleer regelmatig uw Spambox

Controleer regelmatig uw Spambox

Maakt u gebruik van opvang in de schoolvakanties? Dan heeft u op woensdag 4 maart 2020 een mail van ons ontvangen. Daarmee willen we u erop attenderen dat u tot een maand voordat de vakantie start, u uw kind kunt afmelden voor de vaste opvangdag en/of aanmelden voor een andere dag in de vakantie.

Coronavirus: info voor onze ouders

In een persconferentie vandaag (zondag) is duidelijk geworden dat het aantal besmettingen met het Coronavirus in Nederland helaas is toegenomen en dat het RIVM de richtlijnen aanvult. Om besmetting met en verspreiding van het Coronavirus te voorkomen volgt Yes! Kinderopvang de richtlijnen van het RIVM. Daarom vragen we u om niet naar de opvanglocatie te komen als u (of uw kind) mogelijk het Coronavirus zou kunnen hebben. Wanneer is dit?