Laatste nieuws

Afdeling planning afwijkende bereikbaarheid 2305 t/m 0306

Afdeling planning afwijkende bereikbaarheid 2305 t/m 0306

Van 23 mei 2022 tot en met 3 juni 2022 is de afdeling planning telefonisch alleen bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag. Op dinsdag en donderdag kunt u de afdeling planning mailen: planning@yeskinderopvang.nl. De medewerkers nemen uw e-mail dan de volgende werkdag in behandeling. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bereikbaarheid afdeling planning

Bereikbaarheid afdeling planning

Onze afdeling planning is tot 1 maart a.s. bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10-12 en van 14-16 uur op nummer 078-7510004.
Vanaf 1 maart is de afdeling bereikbaar van maandag t/m donderdag.

Afsluiting 2021 met een 8,3 en derde plaats!

Afsluiting 2021 met een 8,3 en derde plaats!

We bedanken onze ouders heel hartelijk voor de waardering van onze dienstverlening met een 8,3! We staan daarmee op de derde plaats bij de Kinderopvangscore. Ieder jaar wordt afgesloten met een gemiddeld cijfer en een vergelijking met andere kinderopvangorganisaties. Alhoewel we blij zijn met het cijfer en de derde plek, willen we het in 2022 uiteraard beter doen dan in 2021! Dat is ons streven en daar gaan we aan werken. We wensen u betrokken kerstdagen en een buitengewoon 2022!  

Tuin locatie De Were wordt volledig vernieuwd

Tuin locatie De Were wordt volledig vernieuwd

En is straks niet meer terug te herkennen. De hele tuin wordt vernieuwd en krijgt uitdagende nieuwe speeltoestellen en allerlei nieuwe leuke en leerzame functies! Met het ontwerpen van de nieuwe tuin is namelijk ook rekening gehouden met de ontwikkeling van het kind. Dit geeft naast een fraai uiterlijk, een diepere laag aan de speelplaats. Zo spelen de kinderen straks met veel plezier buiten én leren ze ook nog spelenderwijs. 

Week van de opvoeding

Alle kinderen verdienen een gezonde en fijne omgeving om op te groeien. Het opvoeden van kinderen en jongeren is heel belangrijk maar soms best lastig. Als ouder loop je regelmatig tegen vragen en twijfels aan. Daarom is het goed om te weten dat je er niet alleen voor staat.