Laatste nieuws

Kinderparticipatie bij Yes! Kinderopvang: pixelproject 

Kinderparticipatie bij Yes! Kinderopvang: pixelproject 

Om kinderen voor te bereiden op de maatschappij moeten we ze allerlei dingen leren zoals bijvoorbeeld bewust een eigen mening vormen en deze mening uiten. De buitenschoolse opvang van Yes! Kinderopvang stimuleert dit; kinderparticipatie vindt Yes! erg belangrijk. Op de locatie Emmastraat heeft dit een geweldig pixelproject opgeleverd!  

Echte sneeuw tijdens het thema Winter op de peuterspeelgroep

Echte sneeuw tijdens het thema Winter op de peuterspeelgroep

Op de peuterspeelgroep van Yes! Kinderopvang spelen kinderen van 2 tot 4 jaar. Peuters ontwikkelen er belangrijke vaardigheden en raken alvast vertrouwd met de basisschool. Ook wordt er met verschillende leerzame thema’s gewerkt. Peuterspeelgroep Schaepmanlaan in Zwijndrecht heeft onlangs aan het thema ‘winter gewerkt. En gelukkig lag er ook echte sneeuw, hoe leuk is dat?!

Pedagogische coach

Pedagogische coach

Graag stellen wij u voor aan onze pedagogische coach, Stacey Koenegras. Stacey begeleidt en traint de medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden op de groep.

BSO-kinderen organiseren Nieuwjaarsreceptie

BSO-kinderen organiseren Nieuwjaarsreceptie

Bij Yes! Kinderopvang spelen kinderen na schooltijd op de buitenschoolse opvang. De bso is voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Binnen Yes! Vinden we kinderparticipatie heel belangrijk en daarom gaan de pedagogisch medewerkers regelmatig met de kinderen in gesprek om te vragen of ze het nog naar hun zin hebben en wat ze eventueel anders zouden willen zien.

Een 8,4 van onze klanten!

Een 8,4 van onze klanten!

Wij zijn bijzonder blij met deze mooie waardering die onlangs bij ons werd bezorgd. Van onze klanten kregen we namelijk in 2018 een mooie 8,4!

Kindcentrum Nova locatie Heerjansdam

Kindcentrum Nova locatie Heerjansdam

Peuterspeelgroep Yes! Kinderopvang Sportlaan groep de Hommeltjes en de Koningin Julianaschool werken al lange tijd intensief samen. Met elkaar willen we de kinderen één plek bieden waar ze opgroeien en zich ontwikkelen. Die ene plek draagt vanaf 10 januari 2019 de naam Kindcentrum Nova locatie Heerjansdam!

Kinderopvang in 2019

Kinderopvang in 2019

Het is ieder jaar weer de vraag, wat betekent de kinderopvang komend jaar voor mijn portemonnee. Onze ouders hebben de informatie voor 2019  inmiddels ontvangen. De uurtarieven stijgen en we kunnen goed uitleggen waarom. Maar wat de prijsstijging voor de portemonnee betekent, is daarmee nog niet beantwoord. Want dat heeft alles te maken met de kinderopvangtoeslag van de overheid. Die verandert namelijk ook in 2019.

Peuterspeelgroep Voorn waant zich in onderwaterwereld

Peuterspeelgroep Voorn waant zich in onderwaterwereld

Op de peuterspeelgroep van Yes! Kinderopvang spelen kinderen van 2 tot 4 jaar. Peuters ontwikkelen er belangrijke vaardigheden en raken alvast vertrouwd met de basisschool. Ook wordt er met verschillende leerzame thema’s gewerkt. Peuterspeelgroep de Voorn in Ridderkerk heeft onlangs aan het thema ‘onderwaterwereld’ gewerkt. Het lokaal werd omgetoverd tot een onderwaterwereld en de kinderen waanden zich helemaal in de wondere wereld onder het water.