Kinderdagverblijf Ambacht

Kinderdagverblijf Ambacht: op bezoek bij ouderen of christelijke identiteit

Kinderdagverblijf Ambacht biedt u meer dan alleen een veilige en vertrouwde omgeving waar uw kind zich optimaal vermaakt en ontwikkelt. Exclusieve, scherp geprijsde mogelijkheden, een christelijke identiteit of regelmatig contact met ouderen. Yes! Kinderopvang verenigt ook in kinderdagverblijf Ambacht het beste voor kinderen met het beste voor ouders:

Gedeelde wereld: op bezoek bij en activiteiten doen met ouderen

De kinderen van kinderdagverblijf Ambacht gaan regelmatig op bezoek bij oudere mensen. Ze leren elkaar kennen en respecteren. We noemen dit ‘Gedeelde wereld’. Zowel de kinderen als de ouderen genieten van deze momenten. 

 

Christelijk kinderdagverblijf Ambacht van Yes! Kinderopvang

In Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij een christelijke kinderdagverblijf. Door de samenwerking met het basisonderwijs is de overgang op vierjarige leeftijd veel minder groot. De kinderen en de school zijn alvast aan elkaar gewend en de doorgaande ontwikkelingslijn is gewaarborgd.   

 

Geen geregel meer!

Met Altijd welkom in kinderdagverblijf Ambacht is uw kindje vijf dagen per week welkom, wanneer en hoe vaak u maar wilt. Dit hoeft u niet vooraf door te geven. Dat is handig als u professionele ontwikkelingsgerichte opvang combineert met opa en oma die willen oppassen! Als opa en oma dat een keertje onverwachts niet kunnen oppassen, heeft u en hebben opa en oma met Altijd welkom geen enkel probleem! Een paar weken op vakantie, een afspraak of opname in het ziekenhuis, opa en oma voelen zich nooit meer schuldig als ze niet kunnen oppassen. En voor u is het ook een uitkomst! Even naar de huisarts, een sollicitatiegesprek, boodschappen doen voor een verjaardag, lunchen met vriendinnen, een dagje naar de sauna ….. Uw kind kan altijd terecht op het bekende, veilige en vertrouwde opvangplekje van Yes! kinderdagverblijf Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht. En het mooie is dat u slechts drie dagen per week het lage basistarief betaalt!  

 

Betaal niet voor opvang die u niet nodig heeft!

Uniek bij Yes! Kinderopvang is dat u de opvang op kinderdagverblijf Ambacht exact kunt afstemmen op wat u nodig heeft én dat u daar niet meer dan het lage basistarief voor betaalt! Dat heet Vrije keus! Zo betaalt u bijvoorbeeld niet voor de weken waarin uw kindje niet komt. De opvangweken kiest u zelf  (minimaal 40 per jaar). Tevens kiest u zelf hoe laat de opvang voor u moet starten, tussen 7 en 11 uur. Handig als u later naar uw werk gaat, of als u eerst nog even thuis werkt. Ook ideaal als u vroeger klaar bent met werken. Een opvangdag duurt minimaal 7 uur. 

 

Stel uw opvoedvragen aan onze pedagoog

Yes! Kinderopvang beschikt over een eigen pedagoog. Zij ondersteunt de medewerkers bij het uitvoeren van het pedagogisch beleid, maar is er ook voor u! Al uw vragen over de opvoeding van uw kinderen zijn bij haar aan het juiste adres. Zij heeft vakkennis en veel ervaring en helpt u graag bij uiteenlopende opvoedvragen. Uiteraard geheel gratis voor klanten van Yes! Kinderopvang. Maakt u dus gebruik van kinderdagverblijf Ambacht, dan kunt u gratis tips en advies inwinnen bij de pedagoog van Yes! Kinderopvang. 

Onze enthousiaste medewerkers verwelkomen u graag op het kinderdagverblijf Ambacht van Yes! Kinderopvang. Vraag [hier] een rondleiding en/of offerte aan. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Ook inschrijven is gratis en verplicht u tot niets. U kunt er kosteloos vanaf zien tot het moment waarop de opvang start.