Kinderdagverblijf Ambacht

Kinderdagverblijf Ambacht: op bezoek bij ouderen of christelijke identiteit

Kinderdagverblijf Ambacht biedt u meer dan alleen een veilige en vertrouwde omgeving waar uw kind zich optimaal vermaakt en ontwikkelt. Exclusieve, scherp geprijsde mogelijkheden, een christelijke identiteit of regelmatig contact met ouderen. Yes! Kinderopvang verenigt ook in kinderdagverblijf Ambacht het beste voor kinderen met het beste voor ouders:

Gedeelde wereld: op bezoek bij en activiteiten doen met ouderen

De kinderen van kinderdagverblijf Ambacht gaan regelmatig op bezoek bij oudere mensen. Ze leren elkaar kennen en respecteren. We noemen dit ‘Gedeelde wereld’. Zowel de kinderen als de ouderen genieten van deze momenten. 

 

Christelijk kinderdagverblijf Ambacht van Yes! Kinderopvang

In Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij een christelijke kinderdagverblijf. Door de samenwerking met het basisonderwijs is de overgang op vierjarige leeftijd veel minder groot. De kinderen en de school zijn alvast aan elkaar gewend en de doorgaande ontwikkelingslijn is gewaarborgd.   

 

Scherp geprijsde opvang

Yes! Kinderopvang in Hendrik-Ido-Ambacht verenigt het beste voor kinderen met het beste voor ouders, opa’s en oma’s. Waarom? Omdat wij buitengewoon betrokken zijn bij uw kind(eren), u en uw omgeving. Wij zijn er voor u! Daarom geen hoge uurprijzen en ingewikkelde keuzes waar u na lang zoeken nog steeds niet de opvang vindt die u nodig heeft, maar overzichtelijke, scherp geprijsde opvang waar u en uw kind(eren) zich thuis voelen. Uw kind en u verdienen de allerbeste opvang! Graag helpen wij u op weg daar naartoe, dus graag tot ziens bij Yes! Kinderopvang!

 

Stel uw opvoedvragen aan onze pedagoog

Yes! Kinderopvang beschikt over een eigen pedagoog. Zij ondersteunt de medewerkers bij het uitvoeren van het pedagogisch beleid, maar is er ook voor u! Al uw vragen over de opvoeding van uw kinderen zijn bij haar aan het juiste adres. Zij heeft vakkennis en veel ervaring en helpt u graag bij uiteenlopende opvoedvragen. Uiteraard geheel gratis voor klanten van Yes! Kinderopvang. Maakt u dus gebruik van kinderdagverblijf Ambacht, dan kunt u gratis tips en advies inwinnen bij de pedagoog van Yes! Kinderopvang. 

Onze enthousiaste medewerkers verwelkomen u graag op het kinderdagverblijf Ambacht van Yes! Kinderopvang. Maak [hier] vandaag nog een afspraak. Wilt u weten wat de opvang met uw keuze(s) kost? Bereken dat hier uw kosten via onze rekentool. Ook inschrijven is gratis en verplicht u tot niets. U kunt er kosteloos vanaf zien tot het moment waarop de opvang start.