Laatste nieuws

Nieuw kinderdagverblijf in Ridderkerk

Nieuw kinderdagverblijf in Ridderkerk |

Op de Bilderdijklaan in Ridderkerk opent Yes! Kinderopvang een nieuw kinderdagverblijf. Op het kinderdagverblijf spelen en ontwikkelen kinderen van 0 tot 4 jaar. Het nieuwe kinderdagverblijf komt in een nieuwbouwpand dat nog in aanbouw is. De eerste paal is geslagen en de bouw is in volle gang. Naar verwachting openen de deuren in de zomer va...

Lees meer

Op de Bilderdijklaan in Ridderkerk open en we een nieuw kinderdagverblijf. Op het kinderdagverblijf spelen en ontwikkelen kinderen van 0 tot 4 jaar. Het nieuwe kinderdagverblijf komt in een nieuwbouwpand dat nog in aanbouw is. De eerste paal is geslagen en de bouw is in volle gang. Naar verwachting openen de deuren in de zomer van 2025.

Veilig en vertrouwde omgeving
Het kinderdagverblijf is een veilige en vertrouwde plek waar kinderen vanaf 0 jaar hun eerste stapjes zetten. Ze vermaken zich, ontwikkelen zich, groeien en leren totdat ze met vier jaar naar de basisschool gaan. De betrokken pedagogisch medewerkers vangen de kinderen liefdevol en professioneel op; ze dagen de kinderen uit om zich steeds weer te ontwikkelen. Ondertussen hebben ouders de rust en ruimte om bijvoorbeeld te werken of te studeren.

Hoe komen (bijna) ouders in aanmerking voor een plekje?
Het begint met inschrijven. Dit is gratis. Hoe eerder ouders dit doen, hoe beter. Dit om teleurstelling te voorkomen, want de animo is groot. Ouders zitten dan overigens nog nergens aan vast, want annuleren is gratis bij ons. Zodra de indeling van de groepen is gemaakt en er een plekje is, ontvangen ouders een contract. Eenmaal (digitaal) getekend, zijn ouders verzekerd van het opvangplekje. Ook dan kunnen ze er trouwens nog kosteloos van afzien. Dat kan tot de dag waarop de opvang start.   

Nieuw kinderdagverblijf geopend in Zwijndrecht

Nieuw kinderdagverblijf geopend in Zwijndrecht |

Op 3 juni 2024 was het zover. Na maanden voorbereiden opende Yes! Kinderopvang de deuren van een gloednieuw kinderdagverblijf in Zwijndrecht. Aan de Duivenvoorde, in kindcentrum BinnensteBuiten. Het team heeft enorm naar dit moment uitgekeken en heeft met veel plezier de eerste ouders en kinderen ontvangen.

Lees meer

Op 3 juni 2024 was het zover. Na maanden voorbereiden opende Yes! Kinderopvang de deuren van een gloednieuw kinderdagverblijf in Zwijndrecht. Aan de Duivenvoorde, in kindcentrum BinnensteBuiten. Het team heeft enorm naar dit moment uitgekeken en heeft met veel plezier de eerste ouders en kinderen ontvangen.

Veilige en vertrouwde omgeving
Door de intensieve samenwerking van het openbaar onderwijs van OZHW en Yes! Kinderopvang voelt kindcentrum BinnensteBuiten als een fijne omgeving waar kinderen vanaf 0 jaar kunnen ontwikkelen, groeien en leren. De ruimtes van het kinderdagverblijf zijn licht, veilig en vertrouwd. De inrichting is huiselijk, speels en uitdagend. In een fijne, geborgen omgeving zetten de allerkleinsten hun eerste stapjes. De betrokken pedagogisch medewerkers vangen de kinderen liefdevol en professioneel op; ze dagen de kinderen uit om zich steeds weer te ontwikkelen. Het geeft ouders rust en ruimte om te kunnen werken.

Peuterspeelgroep en BSO
Na de zomervakantie start Yes! Kinderopvang met de peuterspeelgroep op de Duivenvoorde, in kindcentrum BinnensteBuiten. Hier spelen kinderen van 2 tot 4 jaar met leeftijdsgenootjes en bereiden ze zich voor op de basisschool. Schoolgaande kinderen kunnen vanaf 15 juli terecht op de buitenschoolse opvang (BSO) Duivenvoorde in kindcentrum BinnensteBuiten.

 

Klik hier voor meer informatie over de locatie Duivenvoorde. 

Reminder: opvang gesloten op 4 oktober 2024 

Reminder: opvang gesloten op 4 oktober 2024  |

Eén dag per jaar is er een ontwikkeldag voor onze pedagogisch professionals. In 2024 is deze dag op vrijdag 4 oktober. Er is dan géén opvang op het kinderdagverblijf, de peuterspeelgroep én de buitenschoolse opvang!  

Lees meer

Eén dag per jaar is er een ontwikkeldag voor onze pedagogisch professionals. In 2024 is deze dag op vrijdag 4 oktober. Er is dan géén opvang op het kinderdagverblijf, de peuterspeelgroep én de buitenschoolse opvang!  

Alle pedagogisch professionals van Yes! nemen op deze dag deel aan een interessant en leerzaam programma gericht op de inhoud van het pedagogisch werk. We zijn ervan overtuigd dat dit de kwaliteit van de opvang ten goede komt. In 2024 is deze dag waarop de opvang is gesloten, op vrijdag 4 oktober. Deze dag valt buiten de opvangovereenkomst. Daarom betaalt u niet voor deze dag en kunt u deze dag niet ruilen. Omdat ons systeem het helaas (nog) niet toestaat om de betaling van deze dag vooraf te verwerken, ontvangt u van ons rond de ontwikkeldag het betaalde bedrag terug. Voor deze uren heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag. U dient dit zelf door te geven aan de Belastingdienst/Toeslagen.  

Zwanger of net bevallen? En op zoek naar een vertrouwd en veilig opvangplekje in Zwijndrecht?

Zwanger of net bevallen? En op zoek naar een vertrouwd en veilig opvangplekje in Zwijndrecht? |

Aan de Duivenvoorde 2 in de Zwijndrechtse wijk Nederhoven, openen we op 3 juni 2024 ons 10e kinderdagverblijf! Daar is uw kindje in bijzonder goede handen. En goed nieuws ... er zijn nog een paar plekjes beschikbaar! Schrijf hier gratis in!

Lees meer

Aan de Duivenvoorde 2 in de Zwijndrechtse wijk Nederhoven, openen we op 3 juni 2024 ons 10e kinderdagverblijf! Daar is uw kindje in bijzonder goede handen. En goed nieuws ... er zijn nog een paar plekjes beschikbaar! Schrijf hier gratis in!

Kosten

 • Laag uurtarief, zelfs lager dan het maximale bedrag waarover u kinderopvangtoeslag krijgt!
 • Gratis luiers en (fles)voeding binnen een vastgesteld assortiment.
 • Gratis onbeperkt ruilen wanneer het op de groep kan.
 • Gratis inschrijven (en het verplicht u tot niets).
 • Gratis annuleren tot de dag waarop de opvang start.

Bereken hier eenvoudig uw kosten en kinderopvangtoeslag!

Opvang

 • Al vanaf 1 dag per week.
 • Opvang geopend van 07:00 tot 18:30 uur.
 • Dag van 11,5 uur of van 9,5 uur.
 • Alle weken per jaar óf 40 zelf te kiezen weken per jaar.

Locatie

Yes! Kinderopvang locatie Duivenvoorde is gesitueerd in het nieuwe kindcentrum BinnensteBuiten. De buitenspeelplek is heerlijk vormgegeven en ook de binnenruimtes stralen warmte en geborgenheid uit. Ziet u uw kindje hier al de eerste stapjes zetten?

Begeleiding

Uw dierbaarste bezit laat u natuurlijk niet zomaar ergens achter. Dat begrijpen wij als geen ander. Onze buitengewoon betrokken, zorgzame, lieve en vakkundige pedagogisch medewerkers weten wat uw kindje en u nodig hebben. Daar kunt u op bouwen en vertrouwen.

Meer informatie

Nieuwe peuterspeelgroep in Zwijndrecht

Nieuwe peuterspeelgroep in Zwijndrecht |

Aan de Duivenvoorde in Zwijndrecht wordt het nieuwe kindcentrum Binnenstebuiten gebouwd. Hier opent Yes! Kinderopvang naast een kinderdagverblijf (0-4) en buitenschoolse opvang (4+) ook een te gekke nieuwe peuterspeelgroep. Op de peuterspeelgroep spelen en ontwikkelen kinderen van 2 tot 4 jaar. De peuterspeelgroep opent na de zomervakantie en...

Lees meer

Aan de Duivenvoorde in Zwijndrecht wordt het nieuwe kindcentrum Binnenstebuiten gebouwd. Hier openen we naast een kinderdagverblijf (0-4) en buitenschoolse opvang (4+) ook een te gekke nieuwe peuterspeelgroep. Op de peuterspeelgroep spelen en ontwikkelen kinderen van 2 tot 4 jaar. De peuterspeelgroep opent na de zomervakantie en inschrijven is al mogelijk!
 
Peuterspeelgroep
Op de peuterspeelgroep spelen kinderen van 2 tot 4 jaar. De deskundige pedagogisch medewerkers bereiden peuters graag voor op de stap naar de basisschool. Op de peuterspeelgroep leren kinderen spelenderwijs eenvoudige routines en zelfstandige handelingen. Even in de kring zitten, zelf de jas aandoen en zelfstandig naar het toilet gaan en handen wassen zijn slechts enkele voorbeelden. Ook spelen de peuters er samen met leeftijdgenootjes. Kinderen ontwikkelen hierdoor belangrijke vaardigheden, zoals bijvoorbeeld taal, samenwerken, onderhandelen, incasseren en leiding nemen en aanvaarden. Een dagdeel op de peuterspeelgroep bestaat uit vier uur.

Kinderopvang en onderwijs 
In het nieuwe kindcentrum Binnenstebuiten verzorgen we samen met basisschool De Twee Wieken opvang en onderwijs. De verregaande samenwerking zorgt voor eenheid in regels en (pedagogische) afspraken, waardoor onderwijs en opvang voor kinderen en ouders voelt als één en waarbij ze optimaal profiteren van de kennis en ervaring van beide organisaties. De doorgaande ontwikkel- en leerlijn staat centraal; kinderen komen al op jonge leeftijd binnen en ontwikkelen zich voortdurend totdat ze klaar zijn voor het voortgezet onderwijs.  

Startdata locatie Duivenvoorde in BinnensteBuiten bekend!

Startdata locatie Duivenvoorde in BinnensteBuiten bekend! |

 • Kinderdagverblijf (0-4): 3 juni 2024
 • Peuterspeelgroep (2-4): 26 augustus 2024 (na de zomervakantie)
 • BSO (4+): 15 juli 2024 (begin van de zomervakantie) 

Meer weten over kinderopvang in kindcentrum BinnensteBuiten? 
Kijk op deze website bij de opvangsoort van uw keuze!