Laatste nieuws

Nieuwe locatie Yes! Kinderopvang in kindcentrum Binnenstebuiten

Nieuwe locatie Yes! Kinderopvang in kindcentrum Binnenstebuiten

Aan de Duivenvoorde in Zwijndrecht wordt het nieuwe kindcentrum Binnenstebuiten gebouwd. Hier opent Yes! Kinderopvang een kinderdagverblijf (0-4), peuterspeelgroep (2-4) en buitenschoolse opvang (4+). De voorlopige startdatum staat op 1 mei 2024. We zijn hierbij uiteraard afhankelijk van de oplevering van het pand. Daardoor kan de startdatum dus nog wijzigen. Inschrijven is al wel mogelijk.   
 
Kinderopvang en onderwijs 
In het nieuwe kindcentrum Binnenstebuiten verzorgen Yes! Kinderopvang en basisschool De Twee Wieken opvang en onderwijs. De verregaande samenwerking zorgt voor eenheid in regels en (pedagogische) afspraken, waardoor onderwijs en opvang voor kinderen en ouders voelt als één en waarbij ze optimaal profiteren van de kennis en ervaring van beide organisaties. De doorgaande ontwikkel- en leerlijn staat centraal; kinderen komen al op hele jonge leeftijd binnen en ontwikkelen zich voortdurend totdat ze klaar zijn voor het voortgezet onderwijs.  

Kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang (BSO)
Er zijn verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van de opvang. Op het kinderdagverblijf kunt u bijvoorbeeld kiezen voor alle of 40 weken per jaar. Op de peuterspeelgroep kunt u gebruikmaken van kinderopvangtoeslag of subsidie. Op de BSO kiest u voor opvang voor en/of na schooltijd en/of in de vakanties. De kosten zijn per mogelijkheid en persoonlijke situatie anders. Via de Rekentool krijgt u per mogelijkheid direct inzicht in uw persoonlijke kosten en ziet u hoeveel kinderopvangtoeslag u krijgt.  
 
Instroomlijst 
Na inschrijven komen de kinderen op de instroomlijst. Zes maanden voor de definitieve openingsdatum gaat Yes! Kinderopvang de plekken toewijzen. U ontvangt dan een contract om digitaal goed te keuren. Eenmaal goedgekeurd heeft u zekerheid over het plekje. Annuleren is gratis tot de dag waarop de opvang start; u zit dus nog nergens aan vast als u inschrijft en het contract goedkeurt.  
 
Meer informatie 
Op onze website vindt u veel informatie. Ook kunt u een e-mail sturen naar klantenservice@yeskinderopvang.nl voor meer informatie. Liever telefonisch contact? Mail ons uw gegevens en we nemen contact met u op! Zelf bellen kan ook van 10-12 en van 14-16 uur op 078 – 612 13 30; buiten de schoolvakanties van maandag t/m vrijdag en in de schoolvakanties op maandag, woensdag en vrijdag.