Laatste nieuws

Magische feestmaand bij Yes! Kinderopvang

Magische feestmaand bij Yes! Kinderopvang

December is de maand van feestdagen en gezelligheid. Yes! Kinderopvang besteedt hier natuurlijk volop aandacht aan. Dat is ieder jaar weer een feestje. Die heerlijke verwonderde gezichten bezorgen de pedagogisch medewerkers een glimlach van oor tot oor. In 2023 kun jij misschien ook wel onderdeel uitmaken van deze magische feestmaand bij Yes! Kinderopvang.  

Groepen en activiteiten
Het begon natuurlijk met sinterklaas. De pedagogisch medewerkers brengen dan samen met de kinderen de hele groep in de sfeer van dit thema. Wat een leuke sinten en pietjes waren er te bewonderen! De medewerkers lezen veel sinterklaasverhalen voor en de kinderen hangen werkelijk aan hun lippen. Wat een spanning! Natuurlijk verwent sinterklaas ook de Yes!-kinderen met lekkers en een cadeautje. Daarna toveren de pedagogisch medewerkers met de kinderen de groep om in het kerstthema. Kerstbomen, raamversieringen en kunstwerken van de kinderen vullen de ruimtes. Wat een gezelligheid. En een heus kerstonbijt of kerstlunch mag natuurlijk ook niet ontbreken. De blije gezichten van de kinderen in december zijn ieder jaar onbetaalbaar. Wat een voldoening als je dat als pedagogisch medewerker mag begeleiden.

Ben jij er ook bij in 2023?
Wil jij deze magische momenten met de kinderen zelf beleven? Join dan de Yes!-club en ga aan de slag als pedagogisch medewerker! Tijdelijk ontvang je een flinke bonus van € 1000,- netto (€ 500,- bij voortzetting dienstverband na proeftijd en € 500,- na verlenging eerste contract). Als dat geen warm welkom is! Meld je vandaag nog aan op www.werkenbijyes.nl.