Laatste nieuws

Kom bij Yes! Kinderopvang het verschil maken voor kinderen én ouders!

Kom bij Yes! Kinderopvang het verschil maken voor kinderen én ouders!

Pedagogisch medewerkers begeleiden kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling en bezorgen ze een fijne dag. De blije gezichtjes aan het eind van de dag zeggen alles. En dankzij de goede zorgen van de pedagogisch medewerkers laten ouders hun kostbaarste bezit met een gerust hart achter. Lijkt het je tof om hieraan bij te dragen? Om voor de kinderen én ouders het verschil te maken? Dat kan bij Yes! Kinderopvang in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk.  

Als pedagogisch medewerker heb je een sterke band met de kinderen; ze kunnen met alles bij jou terecht en voelen zich fijn en veilig bij jou. De wisselwerking tussen jou en de kinderen is enorm. De kinderen zijn zichtbaar blij als ze je weer zien op de groep. Blije kinderen maken jou blij. Als de kinderen aan het einde van de dag voldaan en met een lach op hun gezicht naar huis gaan, sluit je de dag met een goed gevoel af. Ondertussen zie je hoe de kinderen zich –dankzij jouw vakkundige begeleiding- ontwikkelen. Pedagogisch medewerker zijn bij Yes! Kinderopvang geeft veel voldoening; jij maakt het verschil voor kinderen én ouders!  

Bij Yes! Kinderopvang kun je werken op een kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en/of buitenschoolse opvang. Er zijn diverse opties voor grote(ere) en kleine(re) contracten. Zowel jong(ere) als oud(ere) pedagogisch (bijna) professionals ontvangen we met open armen. Niet alleen op de korte termijn, maar ook op de langere termijn zit je goed bij Yes! Kinderopvang. Door de diversiteit aan pedagogische functies behoort doorgroeien zeker tot de mogelijkheden. Er ligt een mooie en belangrijke taak voor jou te wachten bij Yes! Kinderopvang! De taak om kinderen, ouders en jezelf blij te maken. Neem vandaag nog de stap en laat van je horen: https://www.yeskinderopvang.nl/sollicitaties.html. Meer info? Kijk op https://www.yeskinderopvang.nl/werken.html. Daar vind je ook een leuk filmpje over werken bij Yes! Kinderopvang!