Laatste nieuws

Peuterspeelgroep Voorn waant zich in onderwaterwereld

Peuterspeelgroep Voorn waant zich in onderwaterwereld

Op de peuterspeelgroep van Yes! Kinderopvang spelen kinderen van 2 tot 4 jaar. Peuters ontwikkelen er belangrijke vaardigheden en raken alvast vertrouwd met de basisschool. Ook wordt er met verschillende leerzame thema’s gewerkt. Peuterspeelgroep de Voorn in Ridderkerk heeft onlangs aan het thema ‘onderwaterwereld’ gewerkt. Het lokaal werd omgetoverd tot een onderwaterwereld en de kinderen waanden zich helemaal in de wondere wereld onder het water.

Twee nieuwe locatiemanagers

Twee nieuwe locatiemanagers

es! Kinderopvang verwelkomt twee nieuwe locatiemanagers. Daarmee vangen we de groei van het aantal kinderen en het vertrek van onze locatiemanagers Marion van Valburg en Yvonne de Snoo op.

Vaccinaties en Yes! Kinderopvang

Vaccinaties en Yes! Kinderopvang

De media staan momenteel bol van de verhalen, ideeën en meningen over het vaccineren van kinderen, en met name over de rol die de kinderopvang hierin zou moeten of kunnen spelen. Het kader heeft hier gisteren uitgebreid over gesproken. Graag nemen we jullie mee in onze gedachtegang.

Kom je ook spelen bij Yes! Kinderopvang in Ridderkerk? 

Kom je ook spelen bij Yes! Kinderopvang in Ridderkerk? 

Spelen op de peuterspeelgroep van Yes! Kinderopvang is een feestje voor kinderen van twee tot vier jaar! Speel jij nog niet op een peuterspeelgroep van Yes! Kinderopvang en woon je in Ridderkerk? Laat je vader of moeder je dan vóór 1 september 2018 inschrijven voor een peuterspeelgroep van Yes! Kinderopvang in Ridderkerk! De eerste twee maanden zijn dan gratis!

Twee maanden gratis peuterspeelgroep!

Twee maanden gratis peuterspeelgroep!

Zit uw kindje nog niet op een peuterspeelgroep van Yes! in Ridderkerk? Kom dan in actie! Meld uw kindje vóór 1 september 2018 aan voor één van onze peuterspeelgroepen in Ridderkerk en ontvang de eerste twee maanden gratis!

Peuterspeelgroep Bilderdijklaan wijzigt tijden

Peuterspeelgroep Bilderdijklaan wijzigt tijden

Yes! Kinderopvang streeft ernaar de tijden van de peuterspeelgroep zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de tijden van de basisschool. Na de zomervakantie hanteert OBS De Noord andere schooltijden. Daarom wijzigen dan ook de tijden van  peuterspeelgroep Bilderdijklaan. Vanaf 27 augustus is de peuterspeelgroep op deze locatie geopend van 08:30 tot 11:30 uur. De middagtijden wijzigen niet;deze blijven van 12:00 to 15:00 uur. We wensen iedereen alvast een hele fijne en gezellige zomervakantie!

Kinderen houden de buurt schoon!

Kinderen houden de buurt schoon!

De bso-kinderen van de locatie Frits Vogelstraat trekken er regelmatig met elkaar op uit om in de buurt afval te rapen. Dit doen de kinderen op initiatief van BeestenBende. De kinderen vinden het leuk, blijven betrokken bij het milieu en de buurt blijft schoon. En als klap op de vuurpijl mogen de kinderen binnenkort als dank naar het Dolfinarium!

Locatie Reijerweg

Locatie Reijerweg

Vanaf 1 augustus 2018 organiseren we op de locatie Reijerweg geen peuterspeelgroep en bso meer. We dragen het stokje over aan Kinderopvang SKR. Het bestuur van De Regenboog, de basisschool op deze locatie, heeft, ondanks de grote tevredenheid over onze dienstverlening,  hiertoe besloten.

Yes! Gecertificeerd voor Engels op de peuterspeelgroep

Yes! Gecertificeerd voor Engels op de peuterspeelgroep

Op de peuterspeelgroep aan de Bilderdijklaan in Ridderkerk van Yes! Kinderopvang leren de kinderen spelenderwijs de Engelse taal. Hiervoor wordt de methode ‘Early Bird’ gebruikt. De methodiek van Early Bird is er op gericht om kinderen op natuurlijke wijze met Engels kennis te laten maken. De pedagogisch medewerkers van de locatie hebben een intensief trainingstraject achter de rug en de locatie is vanaf nu een officieel gecertificeerde Early Bird locatie. Well done!

Werken in de kinderopvang is leuk!

Werken in de kinderopvang is leuk!

Kinderen geven veel plezier, toveren een grote glimlach op je gezicht en geen dag is hetzelfde. Heeft u vroeger met kinderen of in de kinderopvang gewerkt en vindt u het leuk om dit werk weer op te pakken? Zijn uw kinderen steeds zelfstandiger geworden, is uw leven op orde, maar u bent zelf nog niet echt tot bloei gekomen. Dat kunt u nu veranderen! Kies voor fijn en betrokken werk in een branche waar uw hart ligt, kies voor Yes! Kinderopvang!