Laatste nieuws

Een 8,4 van onze klanten!

Een 8,4 van onze klanten!

Wij zijn bijzonder blij met deze mooie waardering die onlangs bij ons werd bezorgd. Van onze klanten kregen we namelijk in 2018 een mooie 8,4!

Kindcentrum Nova locatie Heerjansdam

Kindcentrum Nova locatie Heerjansdam

Peuterspeelgroep Yes! Kinderopvang Sportlaan groep de Hommeltjes en de Koningin Julianaschool werken al lange tijd intensief samen. Met elkaar willen we de kinderen één plek bieden waar ze opgroeien en zich ontwikkelen. Die ene plek draagt vanaf 10 januari 2019 de naam Kindcentrum Nova locatie Heerjansdam!

Kinderopvang in 2019

Kinderopvang in 2019

Het is ieder jaar weer de vraag, wat betekent de kinderopvang komend jaar voor mijn portemonnee. Onze ouders hebben de informatie voor 2019  inmiddels ontvangen. De uurtarieven stijgen en we kunnen goed uitleggen waarom. Maar wat de prijsstijging voor de portemonnee betekent, is daarmee nog niet beantwoord. Want dat heeft alles te maken met de kinderopvangtoeslag van de overheid. Die verandert namelijk ook in 2019.

Peuterspeelgroep Voorn waant zich in onderwaterwereld

Peuterspeelgroep Voorn waant zich in onderwaterwereld

Op de peuterspeelgroep van Yes! Kinderopvang spelen kinderen van 2 tot 4 jaar. Peuters ontwikkelen er belangrijke vaardigheden en raken alvast vertrouwd met de basisschool. Ook wordt er met verschillende leerzame thema’s gewerkt. Peuterspeelgroep de Voorn in Ridderkerk heeft onlangs aan het thema ‘onderwaterwereld’ gewerkt. Het lokaal werd omgetoverd tot een onderwaterwereld en de kinderen waanden zich helemaal in de wondere wereld onder het water.

Twee nieuwe locatiemanagers

Twee nieuwe locatiemanagers

es! Kinderopvang verwelkomt twee nieuwe locatiemanagers. Daarmee vangen we de groei van het aantal kinderen en het vertrek van onze locatiemanagers Marion van Valburg en Yvonne de Snoo op.

Vaccinaties en Yes! Kinderopvang

Vaccinaties en Yes! Kinderopvang

De media staan momenteel bol van de verhalen, ideeën en meningen over het vaccineren van kinderen, en met name over de rol die de kinderopvang hierin zou moeten of kunnen spelen. Het kader heeft hier gisteren uitgebreid over gesproken. Graag nemen we jullie mee in onze gedachtegang.

Kom je ook spelen bij Yes! Kinderopvang in Ridderkerk? 

Kom je ook spelen bij Yes! Kinderopvang in Ridderkerk? 

Spelen op de peuterspeelgroep van Yes! Kinderopvang is een feestje voor kinderen van twee tot vier jaar! Speel jij nog niet op een peuterspeelgroep van Yes! Kinderopvang en woon je in Ridderkerk? Laat je vader of moeder je dan vóór 1 september 2018 inschrijven voor een peuterspeelgroep van Yes! Kinderopvang in Ridderkerk! De eerste twee maanden zijn dan gratis!

Twee maanden gratis peuterspeelgroep!

Twee maanden gratis peuterspeelgroep!

Zit uw kindje nog niet op een peuterspeelgroep van Yes! in Ridderkerk? Kom dan in actie! Meld uw kindje vóór 1 september 2018 aan voor één van onze peuterspeelgroepen in Ridderkerk en ontvang de eerste twee maanden gratis!

Peuterspeelgroep Bilderdijklaan wijzigt tijden

Peuterspeelgroep Bilderdijklaan wijzigt tijden

Yes! Kinderopvang streeft ernaar de tijden van de peuterspeelgroep zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de tijden van de basisschool. Na de zomervakantie hanteert OBS De Noord andere schooltijden. Daarom wijzigen dan ook de tijden van  peuterspeelgroep Bilderdijklaan. Vanaf 27 augustus is de peuterspeelgroep op deze locatie geopend van 08:30 tot 11:30 uur. De middagtijden wijzigen niet;deze blijven van 12:00 to 15:00 uur. We wensen iedereen alvast een hele fijne en gezellige zomervakantie!