Laatste nieuws

Rondleidingaanvragen tussen 7 en 14 mei 2021

Rondleidingaanvragen tussen 7 en 14 mei 2021

Door een technisch euvel zijn de formulieren voor rondleidingaanvragen tussen 7 mei en 14 mei 11:00 uur helaas niet door ons ontvangen. Heeft u in deze periode een rondleidingaanvraag gedaan via onze website? Dan zou het heel erg fijn zijn als u deze aanvraag nogmaals kunt doen. We kijken namelijk erg uit naar uw komst, maar hebben geen gegevens van u om u te benaderen. Onze excuses voor het ongemak! We hopen u snel te zien, zodat we deze valse start goed kunnen maken. U vindt het formulier [hier]. Alvast bedankt en een fijne dag!   

Peuters leren over hun zintuigen

Peuters leren over hun zintuigen

Op de peuterspeelgroep spelen kinderen van 2 tot 4 jaar. Peuters ontwikkelen er belangrijke vaardigheden en raken alvast vertrouwd met de basisschool. Ook wordt er met verschillende leerzame thema’s gewerkt. Het laatste thema op peuterspeelgroep Schaepmanlaan in Zwijndrecht ging over zintuigen. Zo leerden de peuters op een speelse manier welke verschillende dingen ze bijvoorbeeld kunnen ruiken en proeven. De kinderen vonden het geweldig en leerden spelenderwijs over hun zintuigen.

Peuters Schaepmanlaan ontdekken hun zintuigen

Peuters Schaepmanlaan ontdekken hun zintuigen

Op de peuterspeelgroep spelen kinderen van 2 tot 4 jaar. Peuters ontwikkelen er belangrijke vaardigheden en raken alvast vertrouwd met de basisschool. Ook wordt er met verschillende leerzame thema’s gewerkt. Op de peuterspeelgroep Schaepmanlaan in Zwijndrecht wordt momenteel gewerkt aan het thema ‘Ik zie, ik ruik, ik voel en ik hoor onze zintuigen’. Er komen emoties aan bod en de kinderen leren over deze zintuigen vooral door te doen en te ervaren.

Helpt u ons mee om de contacten te beperken?

Helpt u ons mee om de contacten te beperken?

Ons is verzocht om de contacten tussen groepen kinderen en tussen medewerkers en groepen te beperken. Hoe minder contact, hoe minder kans op een besmetting. Eén van de manieren waarop we hier gehoor aan geven is het zo secuur mogelijk inroosteren van de medewerkers. Daar kunt u ons bij helpen!

Online aanbod en BSO-challenge tijdens twee lockdown

Online aanbod en BSO-challenge tijdens twee lockdown

Momenteel is de kinderopvang weer alleen geopend voor noodopvang. Net als in de vorige lockdown heeft het pedagogisch team van Yes! Kinderopvang weer een mooi aanbod gemaakt voor kinderen van 0 tot 4 jaar wat ze thuis kunnen doen om de ontwikkeling te blijven stimuleren. Daarnaast hebben we deze keer ook toffe challenges voor de BSO-kinderen.