Laatste nieuws

Tuin locatie De Were wordt volledig vernieuwd

Tuin locatie De Were wordt volledig vernieuwd

En is straks niet meer terug te herkennen. De hele tuin wordt vernieuwd en krijgt uitdagende nieuwe speeltoestellen en allerlei nieuwe leuke en leerzame functies! Met het ontwerpen van de nieuwe tuin is namelijk ook rekening gehouden met de ontwikkeling van het kind. Dit geeft naast een fraai uiterlijk, een diepere laag aan de speelplaats. Zo spelen de kinderen straks met veel plezier buiten én leren ze ook nog spelenderwijs. 

Week van de opvoeding

Alle kinderen verdienen een gezonde en fijne omgeving om op te groeien. Het opvoeden van kinderen en jongeren is heel belangrijk maar soms best lastig. Als ouder loop je regelmatig tegen vragen en twijfels aan. Daarom is het goed om te weten dat je er niet alleen voor staat.

Dag van de Pedagogisch Medewerker

Dag van de Pedagogisch Medewerker

Met plezier naar je werk gaan en gezellig samen met je collega's kinderen en ouders blij maken. Dat is wat medewerkers van Yes! Kinderopvang dagelijks ervaren. Op donderdag 16 september, tijdens de Dag van de Pedagogisch Medewerker, worden de buitengewoon betrokken pedagogisch medewerkers van Yes! extra in het zonnetje gezet en wordt stilgestaan bij hun dagelijkse inzet voor de kinderen en ouders. 

Studenten ronden verkorte opleiding af tot pedagogisch medewerker

Studenten ronden verkorte opleiding af tot pedagogisch medewerker

De kinderopvangorganisaties Yes! Kinderopvang, SOL Ambacht en Kinderopvang SKR hebben in 2019 de handen ineen geslagen en bieden samen een verkorte opleiding om mensen op te leiden tot pedagogisch medewerker. Na een jaar hard werken met (online) lessen, zelfstudie en werken in een leuke en leerzame praktijkomgeving als student-werknemer hebben 16 studenten de opleiding afgerond en namen ze hun diploma in ontvangst.

Informatie over het RS-virus

Informatie over het RS-virus

Het RIVM geeft aan dat het aantal meldingen van het RS-virus in Nederland (en andere landen) de afgelopen weken sterk is gestegen. Het RS-virus wordt overgedragen van mens op mens en komt veel voor in Nederland, met name in de winter. Nu, na een winter vol coronamaatregelen, laait het virus in de zomerperiode op.

Yes! Kinderopvang ontvangt Passend Onderwijs Pluim (POP)

Yes! Kinderopvang ontvangt Passend Onderwijs Pluim (POP)

Aimee zit bij Yes! Kinderopvang op het kinderdagverblijf in Hendrik-Ido-Ambacht en de peuterspeelgroep in Zwijndrecht. Haar ouders hebben de Passend Onderwijs Pluim (POP) uitgereikt, omdat zij vinden dat we voor een gezonde en inclusieve kick-start voor hun dochter hebben gezorgd. De POP is een oorkonde die ouders uitreiken aan organisaties als blijk van waardering voor de kans die de organisatie hun kind biedt om te leren en te groeien. We zijn ontzettend trots op deze waardering en namen de oorkonde met veel plezier in ontvangst.

Yes!-Avonturen Doeboekjes voor kinderen vanaf 2 jaar

Yes!-Avonturen Doeboekjes voor kinderen vanaf 2 jaar

Binnenkort ontvangen alle kinderen van 2 jaar en ouder die opvang hebben bij Yes! Kinderopvang, een Yes!-Avonturen Doeboekje. In de boekjes staan leuke en leerzame spelletjes die aansluiten bij spelenderwijs leren waar Yes! Kinderopvang voor staat. De kinderen ontvangen de boekjes als cadeautje vanwege de bijzondere coronaperiode waarin de opvang op last van de overheid helaas twee keer voor een aanzienlijke tijd de deuren moest sluiten