Vrijwilligers/hulpouders

Indien wij vacatures hebben, vindt u ze hieronder.

Vrijwilliger bij Yes! Kinderopvang

Heeft u als ouder/verzorger, opa/oma, tante/oom, buurvrouw/buurman of andere geïnteresseerde een of enkele uurtjes per week over? Maak dan onze kinderen gelukkig en zet uw vrije tijd nuttig en dankbaar in. Er zijn veel verschillende soorten taken en taakjes die meer of minder tijd vergen, maar die allemaal even noodzakelijk zijn. Meld u aan als vrijwilliger/hulpouder bij Yes! Kinderopvang! Als vrijwilliger draagt u de kinderen een warm hart toe. U maakt deel uit van een enthousiast en gezellig team. Soms ontvangen vrijwilligers een vergoeding.


ZwemBSO

Tijdens de ZwemBSO helpen vrijwilligers de kinderen en pedagogisch medewerkers tijdens en na de zwemlessen. De zwemlessen vinden plaats in het zwembad van Capital Sports in Zwijndrecht. 

  

Kinderrestaurant

Ook voor het kinderrestaurant (overblijf) zijn wij regelmatig op zoek naar vrijwilligers die de pedagogisch medewerker ondersteunen bij het overblijven van de kinderen. Zij ontvangen een vergoeding van € 9,- per keer. Als de eigen kinderen op de basisschool zitten waar de overblijfmedewerker actief is, eten de kinderen op de dagen dat de overblijfvrijwilliger in het kinderrestaurant helpt, gratis mee. 

 

Meer weten?

Stuur ons gerust een e-mail.