Wat is vakantieopvang voor basisschoolleerlingen?

Twaalf weken per jaar organiseert Yes! vakantieopvang voor kinderen die op de basisschool zitten. Het is niet verplicht om hier gebruik van te maken. Ook kunt u ervoor kiezen om niet alle weken per jaar gebruik te maken van de vakantieopvang. U bepaalt dan zelf welke van de vastgestelde weken uw kind naar de vakantieopvang komt. Tijdens de vakantieopvang genieten de kinderen van bijzondere activiteiten en uitstapjes. Vaak bouwen we de activiteiten en uitstapjes rondom een aansprekend thema. Vakantieopvang is een feest voor de kinderen! 

 

Schoolvakanties

De Yes!-vakantieweken zijn altijd hele weken. Ze vinden hun oorsprong in de vakanties van het basisonderwijs. Het kan voorkomen dat een schoolvakantie start op een vrijdag voorafgaand aan de vakantieweek. Toch organiseren we dan op deze vrijdag géén vakantieopvang. Wel is er dan uiteraard opvang. Hier kunt u gebruik van maken met de vrij-van-schoolkeren.   

 

Locaties

Vakantieopvang organiseren we op een aantal locaties in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Niet alle kinderen hebben dus vakantieopvang op de locatie waar ze in de schoolweken opvang hebben.  

 

Met of zonder opvang in de schoolweken