Laatste nieuws

Yes! Kinderopvang en Bike Totaal Groeneveld fietsen werken samen aan vitale kinderopvangmedewerkers

Yes! Kinderopvang en Bike Totaal Groeneveld fietsen werken samen aan vitale kinderopvangmedewerkers

Wij vinden het belangrijk om actief bij te dragen aan de vitaliteit van onze medewerkers en zijn daarom de samenwerking aangegaan met Amega Fleet in combinatie met Bike Totaal Groeneveld fietsen (onderdeel van Amega). Hierdoor kunnen onze medewerkers op aantrekkelijke wijze een nieuwe (elektrische) fiets leasen.

Daniëlle Stenssen, leefstijlcoach bij Yes! Kinderopvang, legt het belang van de nieuwe samenwerking uit: “Fietsen is lekker buiten bewegen. Dit past goed bij een gezonde levensstijl. Maar een nieuwe fiets aanschaffen is best duur. We willen niet dat deze financiële drempel onze medewerkers ervan weerhoudt om lekker te gaan fietsen en bijvoorbeeld op de fiets naar het werk te komen. Daarom hebben we een partner gezocht die ons en onze medewerkers kan helpen met het leasen van een fiets. Deze partner hebben we gevonden in Amega Fleet in samenwerking met Groeneveld fietsen.”

Wat het leasen van een fiets aantrekkelijk maakt is dat de medewerker maandelijks een klein bedrag betaalt. In ruil daarvoor heeft de medewerker de beschikking over een goede (elektrische) fiets inclusief onderhoud, reparaties en verzekering. De kosten verrekenen we met het bruto salaris, waardoor de medewerker een belastingvoordeel heeft. Bike Totaal Groeneveld fietsen in Zwijndrecht heeft een groot aanbod van (elektrische) fietsen waar de medewerkers uit kunnen kiezen. Ook zonder de winkel te bezoeken, kunnen medewerkers een fiets uitzoeken. Op de website ikwilmobiliteit.nl zien ze het aanbod waar ze uit kunnen kiezen en kunnen ze direct de netto kosten bekijken.

Een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen is een erg mooi vak dat medewerkers graag tot in lengte van dagen willen blijven doen. Vitaal zijn en blijven is dan cruciaal. Daar willen we onze medewerkers graag bij ondersteunen. Zo kunnen ze voor tips en adviezen terecht bij onze leefstijlcoach en korting krijgen op de sportschool. En onder het motto ‘Fiets je fit, fiets naar Yes!’ nu ook op een aantrekkelijke manier een fiets leasen!