Laatste nieuws

Nieuwe peuterspeelgroep in Zwijndrecht

Nieuwe peuterspeelgroep in Zwijndrecht |

Aan de Duivenvoorde in Zwijndrecht wordt het nieuwe kindcentrum Binnenstebuiten gebouwd. Hier opent Yes! Kinderopvang naast een kinderdagverblijf (0-4) en buitenschoolse opvang (4+) ook een te gekke nieuwe peuterspeelgroep. Op de peuterspeelgroep spelen en ontwikkelen kinderen van 2 tot 4 jaar. De peuterspeelgroep opent na de zomervakantie en...

Lees meer

Aan de Duivenvoorde in Zwijndrecht wordt het nieuwe kindcentrum Binnenstebuiten gebouwd. Hier openen we naast een kinderdagverblijf (0-4) en buitenschoolse opvang (4+) ook een te gekke nieuwe peuterspeelgroep. Op de peuterspeelgroep spelen en ontwikkelen kinderen van 2 tot 4 jaar. De peuterspeelgroep opent na de zomervakantie en inschrijven is al mogelijk!
 
Peuterspeelgroep
Op de peuterspeelgroep spelen kinderen van 2 tot 4 jaar. De deskundige pedagogisch medewerkers bereiden peuters graag voor op de stap naar de basisschool. Op de peuterspeelgroep leren kinderen spelenderwijs eenvoudige routines en zelfstandige handelingen. Even in de kring zitten, zelf de jas aandoen en zelfstandig naar het toilet gaan en handen wassen zijn slechts enkele voorbeelden. Ook spelen de peuters er samen met leeftijdgenootjes. Kinderen ontwikkelen hierdoor belangrijke vaardigheden, zoals bijvoorbeeld taal, samenwerken, onderhandelen, incasseren en leiding nemen en aanvaarden. Een dagdeel op de peuterspeelgroep bestaat uit vier uur.

Kinderopvang en onderwijs 
In het nieuwe kindcentrum Binnenstebuiten verzorgen we samen met basisschool De Twee Wieken opvang en onderwijs. De verregaande samenwerking zorgt voor eenheid in regels en (pedagogische) afspraken, waardoor onderwijs en opvang voor kinderen en ouders voelt als één en waarbij ze optimaal profiteren van de kennis en ervaring van beide organisaties. De doorgaande ontwikkel- en leerlijn staat centraal; kinderen komen al op jonge leeftijd binnen en ontwikkelen zich voortdurend totdat ze klaar zijn voor het voortgezet onderwijs.  

Startdata locatie Duivenvoorde in BinnensteBuiten bekend!

Startdata locatie Duivenvoorde in BinnensteBuiten bekend! |

  • Kinderdagverblijf (0-4): 3 juni 2024
  • Peuterspeelgroep (2-4): 26 augustus 2024 (na de zomervakantie)
  • BSO (4+): 15 juli 2024 (begin van de zomervakantie) 

Meer weten over kinderopvang in kindcentrum BinnensteBuiten? 
Kijk op deze website bij de opvangsoort van uw keuze!     

Reminder: opvang gesloten op 4 oktober 2024 

Reminder: opvang gesloten op 4 oktober 2024  |

Eén dag per jaar is er een ontwikkeldag voor onze pedagogisch professionals. In 2024 is deze dag op vrijdag 4 oktober. Er is dan géén opvang op het kinderdagverblijf, de peuterspeelgroep én de buitenschoolse opvang!  

Lees meer

Eén dag per jaar is er een ontwikkeldag voor onze pedagogisch professionals. In 2024 is deze dag op vrijdag 4 oktober. Er is dan géén opvang op het kinderdagverblijf, de peuterspeelgroep én de buitenschoolse opvang!  

Alle pedagogisch professionals van Yes! nemen op deze dag deel aan een interessant en leerzaam programma gericht op de inhoud van het pedagogisch werk. We zijn ervan overtuigd dat dit de kwaliteit van de opvang ten goede komt. In 2024 is deze dag waarop de opvang is gesloten, op vrijdag 4 oktober. Deze dag valt buiten de opvangovereenkomst. Daarom betaalt u niet voor deze dag en kunt u deze dag niet ruilen. Omdat ons systeem het helaas (nog) niet toestaat om de betaling van deze dag vooraf te verwerken, ontvangt u van ons rond de ontwikkeldag het betaalde bedrag terug. Voor deze uren heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag. U dient dit zelf door te geven aan de Belastingdienst/Toeslagen.  

Nieuwe peuterspeelgroep in kindcentrum Binnenstebuiten

Nieuwe peuterspeelgroep in kindcentrum Binnenstebuiten |

Aan de Duivenvoorde in Zwijndrecht wordt het nieuwe kindcentrum Binnenstebuiten gebouwd. Hier opent Yes! Kinderopvang naast een kinderdagverblijf (0-4) en buitenschoolse opvang (4+) ook een te gekke nieuwe peuterspeelgroep. Op de peuterspeelgroep spelen en ontwikkelen kinderen van 2 tot 4 jaar. De voorlopige startdatum staat op medio 2024. In...

Lees meer

Aan de Duivenvoorde in Zwijndrecht wordt het nieuwe kindcentrum Binnenstebuiten gebouwd. Hier opent Yes! Kinderopvang naast een kinderdagverblijf (0-4) en buitenschoolse opvang (4+) ook een te gekke nieuwe peuterspeelgroep. Op de peuterspeelgroep spelen en ontwikkelen kinderen van 2 tot 4 jaar. De voorlopige startdatum staat op medio 2024. Inschrijven is wel al mogelijk!

Kinderopvang en onderwijs In het nieuwe kindcentrum Binnenstebuiten verzorgen Yes! Kinderopvang en basisschool De Twee Wieken opvang en onderwijs. De verregaande samenwerking zorgt voor eenheid in regels en (pedagogische) afspraken, waardoor onderwijs en opvang voor kinderen en ouders voelt als één en waarbij ze optimaal profiteren van de kennis en ervaring van beide organisaties. De doorgaande ontwikkel- en leerlijn staat centraal; kinderen komen al op jonge leeftijd binnen en ontwikkelen zich voortdurend totdat ze klaar zijn voor het voortgezet onderwijs.  

Peuterspeelgroep Op de peuterspeelgroep spelen kinderen van 2 tot 4 jaar. De deskundige pedagogisch medewerkers bereiden peuters graag voor op de stap naar de basisschool. Op de peuterspeelgroep leren kinderen spelenderwijs eenvoudige routines en zelfstandige handelingen. Even in de kring zitten, zelf de jas aandoen en zelfstandig naar het toilet gaan en handen wassen zijn slechts enkele voorbeelden. Ook spelen de peuters er samen met leeftijdgenootjes. Kinderen ontwikkelen hierdoor belangrijke vaardigheden, zoals bijvoorbeeld taal, samenwerken, onderhandelen, incasseren en leiding nemen en aanvaarden.

Instroomlijst Na inschrijven komen de kinderen op de instroomlijst. Zes maanden voor de definitieve openingsdatum gaat Yes! Kinderopvang de plekken toewijzen. Ouders ontvangen dan een contract. Een goedgekeurd contract geeft ouders zekerheid over het plekje. Annuleren is gratis tot de dag waarop de opvang start, dus ouders zitten nog nergens aan vast als ze inschrijven en het contract goedkeuren.  

Meer informatie Klik hier voor meer informatie over de peuterspeelgroep. Direct inschrijven kan natuurlijk ook, klik hier om in te schrijven. 

Nieuw kinderdagverblijf in Zwijndrecht

Nieuw kinderdagverblijf in Zwijndrecht |

Bent u zwanger en op zoek naar een mooi nieuw kinderdagverblijf in Zwijndrecht? Aan de Duivenvoorde in Zwijndrecht wordt het nieuwe kindcentrum BinnensteBuiten gebouwd. Hier openen we onder andere een nieuw kinderdagverblijf. De voorlopige startdatum staat gepland op 1 mei 2024. De startdatum kan nog wijzigen, omdat de bouw nog in volle ...

Lees meer

Bent u zwanger en op zoek naar een mooi nieuw kinderdagverblijf in Zwijndrecht? Aan de Duivenvoorde in Zwijndrecht wordt het nieuwe kindcentrum BinnensteBuiten gebouwd. Hier openen we onder andere een nieuw kinderdagverblijf. De voorlopige startdatum staat gepland op 1 mei 2024. De startdatum kan nog wijzigen, omdat de bouw nog in volle gang is. Inschrijven is wel al mogelijk!

Kinderopvang en onderwijs in BinnensteBuiten In Binnenstebuiten vindt u naast een kinderdagverblijf ook een peuterspeelgroep, buitenschoolse opvang en basisschool De Twee Wieken. Hierdoor kan uw kind tot de middelbare school in de vertrouwde omgeving blijven. De overgang tussen kinderopvang en onderwijs is veel minder groot; de kinderen kennen immers de regels, afspraken, medewerkers en hun weg in het gebouw al. Er is een doorgaande ontwikkel- en leerlijn, want kinderen komen al op hele jonge leeftijd binnen en ontwikkelen zich voortdurend totdat ze klaar zijn voor het voortgezet onderwijs. 

Met een gerust hart (blijven) werken Tegelijkertijd geniet u op het kinderdagverblijf van onze kennis en ervaring. We bieden een vertrouwde en veilige plek waar uw kindje zich fijn voelt en zich optimaal kan ontwikkelen, zodat u met een gerust hart kunt (blijven) werken. Een keuze maken voor de opvang van uw kindje dat misschien nog niet eens geboren is, is vaak lastig en vol twijfel en emoties. Onze enthousiaste, betrokken en professionele medewerkers begrijpen dit en staan voor u klaar. Op het kinderdagverblijf verzorgen ze de kinderen, begeleiden ze de kinderen in hun ontwikkeling en bereiden ze de kinderen optimaal voor op de volgende stap. 

Meer informatie Op onze website vindt u veel informatie. Hier kunt u ook inschrijven. Zes maanden voor de definitieve openingsdatum gaan we de plekken toewijzen. Ziet u toch van de opvang af? Geen probleem, annuleren is gratis tot de dag waarop de opvang start.