Laatste nieuws

Ons nieuwe kinderdagverblijf in Ridderkerk is open!

Ons nieuwe kinderdagverblijf in Ridderkerk is open!

Ons nieuwe kinderdagverblijf in Ridderkerk is open! Op de Voorn, in Kindcentrum Nova locatie Drievliet, zijn kinderen van 0 tot 4 jaar van harte welkom. In een frisse, fijne, vertrouwde, veilige en uitdagende omgeving ontwikkelen ze zich spelenderwijs. Lieve, zorgzame, betrokken en deskundige pedagogisch medewerkers en educatieve programma’s helpen ze hierbij.    
 
Het beste voor kinderen én ouders
Dat kinderopvang draait om de kinderen, vindt Yes! Kinderopvang logisch. Maar ook ouders moeten zich prettig voelen bij de kinderopvang. Daarom staat Yes! Kinderopvang voortdurend open voor de wensen van ouders. Bij Yes! Kinderopvang profiteert u van gratis luiers en (fles)voeding binnen een vastgesteld assortiment, gratis inschrijven én annuleren totdat de opvang start, gratis ondersteuning door de eigen pedagoog en unieke pakketten tegen scherpe tarieven. Van volledige ontzorging tot afstemmen op de persoonlijke situatie, het kan allemaal bij Yes! Kinderopvang. 
 
Altijd welkom of Vrije keus
Kiest u voor het pakket Altijd welkom? Dan kan uw kindje altijd terecht op het vertrouwde plekje. U hoeft niets aan te vragen en kunt uw kindje altijd brengen en halen. Handig als opa en oma tijdelijk niet kunnen oppassen of als u plotseling moet werken. Ook fijn als u even uw handen vrij wilt hebben voor de kapper, tandarts, vriendinnenmiddag of verjaardagsboodschappen. Terwijl uw kindje altijd welkom is, betaalt u maar voor drie dagen per week! Stemt u de opvang liever volledig af op uw persoonlijke situatie? Dan kiest u voor het pakket Vrije keus. Al vanaf 40 zelf te kiezen weken per jaar en vanaf 7 zelf te kiezen uren per dag. U bepaalt dus zelf de begin- en eindtijd en de weken waarin u opvang nodig heeft. Ideaal als u of uw partner later start of eerder stopt met werken. Ook handig om te combineren met opa of oma. Heeft u opvang nodig op wisselende (halve) dagen per week? Dan heeft Yes! het pakket Standaard voor u.   
 
Meer informatie
Bent u zwanger of heeft u een kindje tussen de 0 en 4 jaar? Bent u op zoek naar het beste voor uw kindje en voor ú? 
  • Kijk dan [hier] voor meer informatie.
  • Vraag [hier] geheel vrijblijvend een offerte en rondleiding aan.
  • Stel [hier] uw vragen aan de klantenservice.