Laatste nieuws

Peuterspeelgroep Rijsoord geopend!

Peuterspeelgroep Rijsoord geopend!

In Kindcentrum Nova locatie Rijsoord hebben we op 8 juni 2017 een nieuwe peuterspeelgroep geopend. Kinderen vanaf 2 jaar zijn van harte welkom aan de G. Alewijnszstraat 1 in Ridderkerk. De peuterspeelgroep is een goede voorbereiding op de basisschool. Spelenderwijs leren de kinderen alvast eenvoudige routines en maken ze kennis met de schoolomgeving en leerkrachten. Ze zijn dan al vertrouwd met de basisschool als ze op vierjarige leeftijd naar groep 1 gaan. 
 
Eerste peuter
De eerste dag op de peuterspeelgroep is altijd spannend, maar die van Liva was wel heel bijzonder. Op 8 juni had zij de eer om door een haag van zingende en swingende kinderen van basisschool de Piramide te lopen. Met het losmaken van het paarse lint heeft ze de nieuwe peuterspeelgroep geopend. ‘Trots zijn we op Liva dat zij onze nieuwe peuterspeelgroep aan de Gerard Alewijnszstraat in Ridderkerk heeft geopend’, vertelt locatiemanager Annemiek Robben. ‘Met de carrière van Liva komt het wel goed, want nog voordat ze begonnen is, is ze nu al dik geslaagd’, aldus de trotse locatiemanager. 
 
Dinsdag- en donderdagochtend 
De peuterspeelgroep in Rijsoord is iedere dinsdag- en donderdagochtend open. Een dagdeel begint om 08:30 uur en eindigt om 11:30 uur. Heeft u recht op kinderopvangtoeslag? Dan betaalt u een uurtarief en krijgt u een deel hiervan terug van de Belastingdienst. Heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag? Dan bedraagt de ouderbijdrage € 20,- of  50,- per maand,  afhankelijk van het inkomen.  
 
Stralende kinderen 
In Kindcentrum Nova gaan opvang, onderwijs, sport- en spelactiviteiten en ondersteuning  naadloos in elkaar over. In de vertrouwde en veilige omgeving ontwikkelen de kinderen zich van  jongs af aan. De kinderen zijn het stralende middelpunt. Met hun talenten schitteren ze de hele dag. Kindcentrum Nova heeft verschillende locaties. De nieuwe peuterspeelgroep maakt deel uit van Kindcentrum Nova locatie Rijsoord. Daar werken openbare basisschool De Piramide en Yes! Kinderopvang intensief samen. 
 
Meer informatie 
Verdient uw (bijna) peuter ook een goede voorbereiding op de basisschool?
Kijk dan [hier] voor meer informatie.
Klik [hier] om gratis en geheel vrijblijvend een offerte en/of rondleiding aan te vragen.
Via het inschrijfformulier [hier] schrijft u uw peuter gratis in.  
 
Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met de klantenservice.
Kijk [hier] voor de contactinformatie.