Kinderopvang Dordrecht

Yes! Kinderopvang Dordrecht: hiervoor gaat u zeker de gemeentegrens over!   

De unieke pakketten en mogelijkheden van Yes! Kinderopvang maken het de moeite waard om voor kinderopvang de gemeentegrens over te gaan. Op korte afstand van Dordrecht vindt u de meest aantrekkelijk kinderopvang uit de regio, bij Yes! Kinderopvang Dordrecht met locaties in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Yes! Kinderopvang heeft op basis van de wensen van moderne ouders de opvangmogelijkheden aangepast aan de huidige tijd. U vindt bij Yes! Kinderopvang:

 

Exclusieve mogelijkheden op het kinderdagverblijf

Wat nergens anders kan, kan wel bij Yes! Kinderopvang Dordrecht. Exclusieve mogelijkheden waardoor u de opvang optimaal kunt afstemmen op uw wensen. Uiteraard vindt u een veilig en betrouwbaar opvangplekje voor uw kind en stimuleren we de kinderen via professionele programma’s in hun ontwikkeling. Yes! Kinderopvang Dordrecht is buitengewoon betrokken bij kinderen en ouders, en verenigt het beste voor de kinderen met het beste voor de ouders.      

 

Unieke extra’s op het kinderdagverblijf

Spelenderwijs Engels leren op het kinderdagverblijf of op de peuterspeelzaal. Deze meerwaarde biedt Yes! Kinderopvang Dordrecht in Zwijndrecht voor 0 euro extra. Op het kinderdagverblijf zijn luiers en (fles)voeding bij de prijs inbegrepen. Zoekt u een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal met een christelijke identiteit? Ook dan bent u bij Yes! Kinderopvang Dordrecht aan het juiste adres. En niet te vergeten onze locaties met de geweldige natuurtuinen. Lekker ravotten in de avonturentuin, tuinieren in de moestuin of naar een verhaaltje lezen in de leeshoek van de natuurtuin. Voor al deze unieke extra’s vragen wij u geen cent extra!

 

Engels is een goede reden om te kiezen voor een basisschool en/of BSO in Zwijndrecht

Ook al woont u in Dordrecht, als u uw kind een grote voorsprong in de Engelse taal wil geven, overweeg dan eens een basisschool in Zwijndrecht. Op bepaalde basisscholen krijgen ze Engels vanaf groep 1. U zult begrijpen dat deze kinderen een grote voorsprong hebben als ze naar de middelbare school gaan! Eveneens in Zwijndrecht vindt u eventueel ook tweetalig middelbaar onderwijs. De wereld ligt open voor deze kinderen! Dat is toch zeker de moeite waard om de gemeentegrens over te gaan voor onderwijs en Yes! Kinderopvang Dordrecht in Zwijndrecht.   

Deze mooie mogelijkheden gunnen we ook de kinderen uit Dordrecht. Komt u gerust eens een keertje kijken. Maak [hier] een afspraak voor een rondleiding. Het is geheel vrijblijvend, en ook inschrijven (gratis) verplicht u tot niets; u kunt er kosteloos vanaf zien tot de dag waarop de opvang daadwerkelijk start.     

Weten wat kinderopvang Dordrecht in Zwijndrecht u netto kost? Dus na verrekening van de kinderopvangtoeslag? U ziet het eenvoudig direct [hier].