Kinderopvang Barendrecht

Yes! Kinderopvang Barendrecht: de perfecte opvang is dichterbij dan u denkt   

Op een steenworp afstand van Barendrecht vindt u kinderopvang met exclusieve mogelijkheden en unieke extra’s tegen bijzonder scherpe tarieven. Yes! Kinderopvang Barendrecht heeft locaties in Heerjansdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. We hebben opvangmogelijkheden voor baby’s, peuters en basisschoolkinderen:

 

Kinderdagverblijf (0-4 jaar) 

De tijden dat alle kinderdagverblijven hetzelfde waren, ligt ver achter ons. Dat vinden wij meer dan logisch, want kinderen, ouders en hun wensen zijn ook niet hetzelfde. Daarom is bij Yes! Kinderopvang Barendrecht iedere locatie in Heerjansdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk uniek. De ene locatie heeft bijvoorbeeld een natuurtuin, terwijl op een andere locatie de kinderen spelenderwijs Engels leren. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening! Overal zijn tevens de luiers en (fles)voeding bij de scherpe opvangprijs inbegrepen.

 

Mogelijkheden die echt aansluiten bij uw wensen

Wilt u in één keer de opvang goed regelen en er geen omkijken meer naar hebben? Dat kan op een aantal kinderdagverblijven van Yes! Kinderopvang Barendrecht in Heerjansdam, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Ons pakket ‘Altijd welkom’ biedt uw kindje vijf dagen per week een veilig en vertrouwd opvangplekje. U kunt halen en brengen wanneer het u uitkomt, zonder dit vooraf door te geven. Geen gedoe met ruildagen, extra dagen en contact zoeken, maar gewoon altijd opvang als u dit wenst. Nu denkt u waarschijnlijk dat ‘Altijd welkom’ onbetaalbaar is. Dat is zeker niet zo! U betaalt namelijk maar drie dagen per week het lage basistarief! Vindt u het niet erg om af en toe iets te moeten regelen of doorgeven? Kies dan voor het pakket ‘Vrije keus’. U betaalt dan het lage basistarief voor de door u gekozen opvangweken (minimaal 40 per jaar) en kunt uw kindje brengen tussen 7 en 11 uur. Evenals Altijd welkom is ook Vrije keus een unieke mogelijkheid in deze regio en zeker de moeite waard om verder te kijken dan de gemeente Barendrecht.    

 

Basisonderwijs en/of buitenschoolse opvang Barendrecht

Kijk eens verder dan de basisschool op de hoek van de straat, of dan de basisscholen in de gemeente Barendrecht. Wat wilt u dat uw kind leert en doet op de basisschool? Moet de buitenschoolse opvang in één moeite meegeregeld worden en vindt uw kind het prettig en rustig als hier eenheid in zit? Bij Yes! Kinderopvang Barendrecht in Heerjansdam vindt u bijvoorbeeld het RaJuBiBos. In dit nieuwe pand zijn onderwijs en buitenschoolse opvang verenigd en genieten de kinderen iedere dag weer van de heerlijk grote natuurtuin. In Zwijndrecht kunt u bijvoorbeeld terecht voor een basisschool en BSO waar de kinderen vanaf groep 1 Engels leren. Het loont de moeite om de mogelijkheden op z’n minst te onderzoeken en dan pas een keuze te maken.  

 

Informeer[hier] gerust naar de mogelijkheden of vraag een rondleiding en/of offerte aan, uiteraard geheel vrijblijvend. Inschrijven is bij Yes! Kinderopvang gratis en verplicht u tot niets. U kunt er kosteloos vanaf zien tot de dag waarop de opvang start.