Laatste nieuws

Ons nieuwe kinderdagverblijf in Ridderkerk is open!

Ons nieuwe kinderdagverblijf in Ridderkerk is open!

Ons nieuwe kinderdagverblijf in Ridderkerk is open! Op de Voorn, in Kindcentrum Nova locatie Drievliet, zijn kinderen van 0 tot 4 jaar van harte welkom. In een frisse, fijne, vertrouwde, veilige en uitdagende omgeving ontwikkelen ze zich spelenderwijs. Lieve, zorgzame, betrokken en deskundige pedagogisch medewerkers en educatieve programma’s helpen ze hierbij.    

Peuterspeelgroep Rijsoord geopend!

Peuterspeelgroep Rijsoord geopend!

In Kindcentrum Nova locatie Rijsoord hebben we op 8 juni 2017 een nieuwe peuterspeelgroep geopend. Kinderen vanaf 2 jaar zijn van harte welkom aan de G. Alewijnszstraat 1 in Ridderkerk. De peuterspeelgroep is een goede voorbereiding op de basisschool. Spelenderwijs leren de kinderen alvast eenvoudige routines en maken ze kennis met de schoolomgeving en leerkrachten. Ze zijn dan al vertrouwd met de basisschool als ze op vierjarige leeftijd naar groep 1 gaan. 

Nu ook Engels voor tweejarigen in Ridderkerk!

Nu ook Engels voor tweejarigen in Ridderkerk!

Yes! Kinderopvang breidt de succesvolle ervaringen met Engels voor tweejarigen uit naar Ridderkerk. De kinderen van peuterspeelgroep Bilderdijklaan in Kindcentrum Nova locatie de Noord, hebben onlangs kennisgemaakt met pop Benny. 

Yes! Kinderopvang geeft feestje voor peuters

Yes! Kinderopvang geeft feestje voor peuters

Aan het begin van het jaar heeft Yes! Kinderopvang twee peuterspeelgroepen van KBS De Toermalijn overgenomen. De twee peuterspeelgroepen zijn gevestigd in basisschool De Toermalijn aan de Emmastraat 9 en Schaepmanlaan 23 in Zwijndrecht. Deze overname viert Yes! Kinderopvang met een gezellig peuterfeest op 24 mei a.s. op de locatie Emmastraat in Zwijndrecht.

Pedagoog Marije neemt ouders mee in de wereld van de kinderopvang

Pedagoog Marije neemt ouders mee in de wereld van de kinderopvang

Als je zwanger bent en je kiest ervoor om je kindje straks naar de opvang te laten gaan, wat betekent dit dan precies? Yes! Kinderopvang snapt dat deze vraag speelt bij (toekomstige) ouders en wellicht ook bij opa’s en oma’s. Daarom organiseren we een avond om ouders te informeren over het reilen en zeilen op de opvang. De volgende avond vindt plaats op donderdag 1 juni 2017.

Nieuwe peuterspeelgroep in Ridderkerk

Nieuwe peuterspeelgroep in Ridderkerk

Op 8 juni 2017 openen we een nieuwe peuterspeelgroep in Ridderkerk, op de G. Alewijnszstraat 1 in Kindcentrum Nova locatie Rijsoord. Vanaf 2 jaar zijn de kinderen van harte welkom om te genieten van een goede voorbereiding op de basisschool. Spelenderwijs leren ze alvast eenvoudige routines. Ook maken ze kennis met de schoolomgeving en de leerkrachten.

Nieuw kinderdagverblijf in Ridderkerk

Nieuw kinderdagverblijf in Ridderkerk

Yes! Kinderopvang opent op 12 juni 2017 een nieuw kinderdagverblijf in Ridderkerk. De kinderen van 0 tot 4 jaar zijn dan van harte welkom op de Voorn, in Kindcentrum Nova locatie Drievliet. Dit is het eerste kinderdagverblijf van Yes! Kinderopvang in Ridderkerk.

Kindcentrum Nova, nu ook in Ridderkerk

Kindcentrum Nova, nu ook in Ridderkerk

De openbare basisscholen van OZHW en de kinderopvangorganisaties Kibeo en Yes! Kinderopvang hebben hun krachten gebundeld. Als sterke, onafhankelijke partijen met ieder hun eigen expertise ontwikkelen zij unieke kindcentra in Zwijndrecht, Barendrecht en Ridderkerk. In de week van het openbaar onderwijs, 20 t/m 24 maart, hebben het openbaar onderwijs en Yes! Kinderopvang in Ridderkerk vijf locaties van Nova geopend:

Jaaropgaven 2016

Jaaropgaven 2016

Vorige week hebben wij de jaaropgaven van 2016 verspreid. Heeft u uw jaaropgave niet op de mat gevonden? Neem dan even contact op met de afdeling financiële administratie. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 078-6121330 (keuze 2) en debiteuren@yeskinderopvang.nl en staan voor u klaar om uw vragen over uw jaaropgave te beantwoorden.