Over mij

Welkom op mijn weblog over allerlei onderwerpen die ik als ouder, pedagoog en mens tegenkom. Ik ben Marije van der Schelling en wil van deze gelegenheid gebruik maken mijzelf voor te stellen 

Tijdens de worsteling om dit korte stukje tekst op papier te krijgen (“iets” over mijzelf vertellen bleek lastiger dan gedacht) deed ik navraag bij collega’s. De zin: ‘Goh jongens, omschrijf mij nou eens?’ leverde mij diverse woorden op die mij zouden moeten omschrijven: flamboyant, hip, tikje chaotisch, en alles behalve suf! Who needs friend when you’ve got colleagues like that? Of het allemaal ook waar is laten we in het midden.. 

Zelf wil ik daar nog aan toevoegen: projectcoördinator Pedagogiek en Zorg bij Yes! Kinderopvang, boekenwurm, festivalfan, Bourgondiër, moeder, social media en enthousiaste thuis kok. Genoeg zaken om over te bloggen dus! 

De onderwerpen komen uit mijn dagelijkse praktijk. Wat mij opvalt, aanspreekt en bezighoudt, deel ik graag met (bijna) ouders, maar ook met opa’s, oma’s en mensen die regelmatig beroepshalve of vrijwillig met kinderen in de weer zijn. Ik ben daarnaast ook erg nieuwsgierig naar uw ervaringen en nodig u dan ook graag uit om op mijn blog te reageren! 

Heeft u een vraag of een idee voor een onderwerp? Schroom niet en stuur mij een e-mail!